上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.0k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-10-30 01:36 PM 發表 查看引用來源

用電腦打碟係咪一定要用 MAC 機? 我見個個 DJ 打碟都係用 MAC 機!:smile_30:
唔一定,好似話MAC机好D,:smile_13:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-11-1 04:24 PM 發表 查看引用來源
上星期6過合左個久違既熱鬧派對, 真開心....
我都久違左夢遺,...加上去左慢黑洞,1Q打左个83号洞,幾开心丫

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-11-1 06:28 PM 發表 查看引用來源
天哥醒醒+黑洞生日會:smile_34: :smile_34: :smile_34:
黑洞

黑洞我無份........:')

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-11-2 07:46 PM 發表 查看引用來源
黑洞

黑洞我無份........:')
鬼叫你早走咩,連我同火水都去馬,
你話正唔正丫:smile_34::smile_34::smile_34:
條女正到今個星期想去多次

回覆 1024# 的帖子

個晚都好多正女呀
不過好多應該都名花有主姐:smile_40:

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2010-11-3 10:31 PM 發表 查看引用來源
個晚都好多正女呀
都唔一定既,就算係都可以玩吓姐:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-11-1 06:28 PM 發表 查看引用來源
天哥醒醒+黑洞生日會:smile_34: :smile_34: :smile_34:
咩叫醒醒呀??

不過真係難得咁多人一齊去按摩...

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2010-11-3 10:31 PM 發表 查看引用來源
個晚都好多正女呀
唔聊過點知呢..落d點可以怕羞嫁

果晚冷落左你..唔知你有冇悶親呢

下次玩過

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-11-1 07:44 PM 發表 查看引用來源
我都久違左夢遺,...加上去左慢黑洞,1Q打左个83号洞,幾开心丫
估唔到依個場都ok....除左威猛先生呻笨之外...個個都好滿意喎睇黎

我都玩到過鍾都唔知..仲覺得好未夠鍾咁...平時點會咁嫁..剩低半個鍾就坐底等落鍾嫁啦

回覆 1028# 的帖子

你記唔記得之前果單野呀,一陣溝錯女又唔知點咁
我都唔想令你難做呀嗎
果晚都ok
不過D洒水唔係好夠囉:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆