上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.3k

引用:
原帖由 有客到 於 2009-8-9 11:38 PM 發表 查看引用來源
嘩......虐兒案又發生啦.........:smile_o14:
睇你仲敢唔敢曳曳:smile_o11:

引用:
原帖由 有客到 於 2009-8-9 11:38 PM 發表 查看引用來源
嘩......虐兒案又發生啦.........:smile_o14:
要唔要幫你報警呀:smile_o10:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-9 11:41 PM 發表 查看引用來源
唔知, 我以為去錯咗親子版
我地呢好溫馨架.........:smile_o11:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-9 11:41 PM 發表 查看引用來源

都唔係訓左一日, 噖晚反到去都5點, 訓到今朝點幾就醒左:smile_o13: .
中午上黎打左一陣招呼諗住再小休, 點知又去左msn. 終於都冇訓到:smile_o08:
咁勁...咁早就醒:smile_14:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-9 11:42 PM 發表 查看引用來源

睇你仲敢唔敢曳曳:smile_o11:
bb唔敢架啦........:smile_o14:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-9 11:43 PM 發表 查看引用來源

咁勁...咁早就醒:smile_14:
都唔係飲左好多:smile_o13: , 平時我飲得多, 可以訓到第二日5點都得架:smile_o11:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-9 11:41 PM 發表 查看引用來源

print個地圖出黎咪得lor:smile_o10:
佢都唔知有呢d野.....
知就唔會留低我一個o係度啦......:smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-9 11:45 PM 發表 查看引用來源

都唔係飲左好多:smile_o13: , 平時我飲得多, 可以訓到第二日5點都得架:smile_o11:
你會唔會湯架?

引用:
原帖由 有客到 於 2009-8-9 11:44 PM 發表 查看引用來源

bb唔敢架啦........:smile_o14:
算你知驚~我對付bb都有一手架:smile_o11:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-9 11:46 PM 發表 查看引用來源

你會唔會湯架?
睇下飲咩囖, 平時我d fd係劈啤酒, 就會易d湯.:smile_o08:
噖日飲芝華士就好d, 冇咁容易湯:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆