上一頁下一頁
發新話題

新新新...徵男性朋友NO SP

收藏  |  訂閱
1.5k  32.4k

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-4 01:42 AM 發表 查看引用來源
我第一次喺呢度識朋友
男朋友,傾得埋嘅朋友都可
35-42歲
好多人識朋友或男朋友都會話有d咩要求
我覺得而家唔係見工所以唔會設什麼限制
只要啱feel啱傾就無問題 :smile_40:
37 歲得嘛?但個樣仲少過 37 喎!得既就不如 PM 我留 MSN 啦!
[email protected]
Lam

引用:
原帖由 lastuncle 於 12-8-2009 23:10 發表 查看引用來源

我要你 address ~
幾怕你話要我件dress:smile_o14:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-12 11:13 PM 發表 查看引用來源
你地好得囉...個個都玩得:smile_40:
我係比佢玩多 ~

引用:
原帖由 lastuncle 於 12-8-2009 23:12 發表 查看引用來源

仍有一段距離,仲係好遠果隻 ~
咁我唔知喇,不過睇返佢D電視劇仲係覺得好鬼好笑:smile_o13:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-12 11:14 PM 發表 查看引用來源
pm我留低就OK:smile_o12:
但係你可唔可以教我點樣喺一個帖度用兩個"引用"呢:smile_o06:
我唔 pm 人架喎 ~ :smile_13: :smile_13:

要覆兩個 post,你先將其中一個引用後 copy,再去第 2 個 post 引用,貼上 ~ :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 lam3lam4 於 12-8-2009 23:14 發表 查看引用來源
37 歲得嘛?但個樣仲少過 37 喎!得既就不如 PM 我留 MSN 啦!
[email protected]
Lam
:smile_o14: 我仲使乜pm你留msn呢??你都留咗你個msn喺度,睇住扣分呀你:smile_44:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-12 11:15 PM 發表 查看引用來源
幾怕你話要我件dress:smile_o14:
may i .........

引用:
原帖由 lastuncle 於 12-8-2009 23:17 發表 查看引用來源

我係比佢玩多 ~
你唔似有對手囉:smile_13:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-12 11:19 PM 發表 查看引用來源
:smile_o14: 我仲使乜pm你留msn呢??你都留咗你個msn喺度,睇住扣分呀你:smile_44:  
唔係扣分,會 ban 架 ~ :smile_44: :smile_44:

我又來啦:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆