上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.5)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-31 11:08 AM 發表 查看引用來源
你話點就點啦~:smile_35: :smile_35:
咁你同反佢講你噖日講既野係假既:smile_o10: , 對我先係真架啦:smile_o06:

引用:
原帖由 niks 於 2009-7-31 11:01 AM 發表 查看引用來源

其實...本身唸住貪新厭舊不變改嫁~~~

不過好似太過負面先唔用..
:smile_44:
:smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-31 11:08 AM 發表 查看引用來源
咁你都計住架:smile_o10: :smile_o10:
最多錫番啦:smile_o09: :smile_o09:
哼, 梗係, 係你冇心記住啫:smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-31 11:00 AM 發表 查看引用來源

你又一次將我掉起情網中受折磨
但我第一次將妳從孤寂中救贖喎.......

引用:
原帖由 紅啤梨 於 31/7/2009 11:12 發表 查看引用來源

咁你同反佢講你噖日講既野係假既:smile_o10: , 對我先係真架啦:smile_o06:
同邊個佢呀...尋晚果個靈哥~:smile_o06:

引用:
原帖由 carcar0302 於 2009-7-31 11:01 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 我問緊你而家..唔係琴晚:smile_o02:
我回味緊尋晚oY ma

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-31 11:13 AM 發表 查看引用來源

但我第一次將妳從孤寂中救贖喎.......
所以我同你既愛將會越黎越痛苦囖:smile_o03:

引用:
原帖由 carcar0302 於 2009-7-31 11:04 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 好明顯我自己拎緊我自己部手提啦而家:smile_o12:
不過裡面係我張卡..........:smile_o11:

引用:
原帖由 niks 於 31/7/2009 11:09 發表 查看引用來源
沖個靚涼先/......~~陣間又要出去...:smile_o13:
沖得涼快喇~:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-31 11:12 AM 發表 查看引用來源

哼, 梗係, 係你冇心記住啫:smile_o03:
但係我會入親黎都錫你架喎:smile_47:
隻鬼蝦你呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆