上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.6k

在下都係係dr chan度做,剛好2星期,最痛都係返去覆診比佢換膠布果下野,想問下d ching們,最難埋口係咪龜頭下面鳩根果個位,成日都係伊個位重有d痴住沙布,同埋大概幾多日唔使再用沙布,d蕉幾時左右會冇曬,因為一日有蕉都好醜樣,都係果句,好想要呀????大概幾耐先可以要呀~~~~:smile_13:

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-3-25 12:31 AM 發表 查看引用來源
日常清潔好重要....
有冇人係發住炎去cut j 皮?

引用:
原帖由 大千金 於 2010-3-24 09:43 AM 發表 查看引用來源

Ching 你而家先做完個幾WEEK,都好初期,緊會有D緊緊哋啦,我開頭都會,我唸再過多1-2個星期就會好D ga la,
同埋我唸你應該仲有D水腫,等D水腫消埋都會好D:smile_46:
聽到ching咁講放心多了, 想問下ching幾耐先消晒腫同埋可以攪野呀? 我依家龜頭都好痴底褲/護墊, 要幾耐先唔再痴架, 成日痴住去廁所好煩呀.

其實系咪大多數人都割左包皮ga 啦?......

引用:
原帖由 jeffreyjin10 於 2010-3-25 03:57 PM 發表 查看引用來源
其實系咪大多數人都割左包皮ga 啦?......
香港好少人割,
最多是美國, 十成九出生割
大陸都越來越多...

我可以同大家分享下。以前覺得反唔反都冇問題,因為性行為都冇痛。慢慢睇到好多資訊,先知係要反。見到有朋友擔心反唔返,我可以講下我第一次反嘅「趣事」 (當時好擔心:smile_30:)

其實我一路都有反嚟洗嘅習慣,不過反得少少 20%左右,果時我以為就可以。之後唔知關唔關反得多事,有一次可以反晒。問題就係反唔返轉頭,因為反上去一啲都唔痛同埋好順利,但反返轉頭覺得好緊同痛),之後上網睇又見有人話有機會會反左反唔返,同埋可能會冇血到壞死,情急之下就去左睇急症。跟住醫生幫我反返,果時唔知反落去原來只要慢慢推就可以。(各位放心係會痛嘅,正如先前有ching所講,咁多年冇反,係會好緊)。其實一路我都以為自己過長,因為勃起左都唔會自動反。所以就順便問醫生如果割去邊割好,點知醫生反而問返我點解我反到都要去割。

佢話有啲人勃起時包皮係會自然褪開,但唔係個個都係咁,因為人人皮膚彈性都唔同,而且有啲細細個就開始反,自然好快適應。有d可能到左十幾廿歲先知要反(我諗不少嚟呢個post嘅板友都係),呢個時候皮膚彈性不及小朋友,自然難左,而且有機會勃起都唔會反開。好多人呢個時候就會斷定勃起左唔識反就一定係係過長,一係就因為痛,以為反唔到。但佢話事實唔係咁嘅,平時只要習慣成日反,久而久之就會鬆。一開始可能真係會痛(幾痛因人而異),之後習慣左就唔會痛。然後佢暗示式咁話搞野搞得多慣左就自自然然會冇事。:smile_30:

我臨走好長氣咁再問佢割左唔係好d咩? 佢冇我咁好氣咁話比著係佢就唔會選擇無端端去受呢刀

真系好想問下
我成個龜頭可以見到翻到
但系總系側面有1度個皮仲痴住個龜頭..(好小部分)..但系咁樣搞到另一面翻哂..一面翻吾哂..系就咁痴住龜頭環條邊小小
咩事- -

引用:
原帖由 imf 於 2010-3-26 09:46 PM 發表 查看引用來源
我可以同大家分享下。以前覺得反唔反都冇問題,因為性行為都冇痛。慢慢睇到好多資訊,先知係要反。見到有朋友擔心反唔返,我可以講下我第一次反嘅「趣事」 (當時好擔心:smile_30:)

其實我一路都有反 ...
確實...自細反就最好
不過教育上就不敢恭維了:smile_o02:

引用:
原帖由 nicklau0505 於 2010-3-25 12:40 AM 發表 查看引用來源
在下都係係dr chan度做,剛好2星期,最痛都係返去覆診比佢換膠布果下野,想問下d ching們,最難埋口係咪龜頭下面鳩根果個位,成日都係伊個位重有d痴住沙布,同埋大概幾多日唔使再用沙布,d蕉幾時左右會冇曬,因為一日有蕉都好 ...
兩個星期咪同我差不多,醫生都有題過下面係慢少少的,不過最緊要KEEP 住佢乾爽,無哂分泌物就可以唔洗包,我都係呢一兩日先開始無包,搞嘢就起碼1個月啦ching:smile_30:

包皮可唔可以拉鬆架?

我要反哂都幾難下:smile_27: 而家keep住都有反下:smile_27:

拉得多真係會鬆d軟d ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆