上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.6k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-24 11:07 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 咁............帶耳塞 ~
我是怕這個東西的:smile_39:
電話放在身上,記緊開震動功能 ~ :smile_40:
我會的了,謝相公的關心

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-24 11:08 PM 發表 查看引用來源

那裡不能做十足?快招 ~ :smile_34:
我想是我認為好的,你話唔好
我要想下先:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 05:36 PM 發表 查看引用來源

我會的了,謝相公的關心
..你愉快嗎:smile_03:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-24 11:13 PM 發表 查看引用來源

甚麼無膽?投降?:smile_41:
你知的

誰恰妳?有甚麼難題?:smile_44:
有呀.是相公恰我.請自打自已:smile_30: :smile_30: ,,,,,,,,,手板:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 余生 於 2009-7-25 05:15 PM 發表 查看引用來源
我讀書時女同學說我似郭靖

但我覺自己似段譽多d
你唔好話我心直口快呀:smile_38:
咁你就是生出一付不聰明的樣子了:smile_30: :smile_30:
人家的意見才是真多d.你自已看自已通常看錯:smile_30: :smile_30:

咁你就是生出一付不聰明的樣子了

我知道的, 但我沒有郭靖咁有毅力,咁忠直

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-25 05:42 PM 發表 查看引用來源
整返個頭像﹕

謝相公.我剛想弄的了.不過.我較不到正常型呀

為何頭像扁的?:smile_41: (妳看看我)

將連結複製貼上便成﹕

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-25 05:38 PM 發表 查看引用來源
..你愉快嗎:smile_03:
我已放工回家.當然好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆