上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  39.4k

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-7 11:34 PM 發表 查看引用來源

睇左有錢人個廣告
大眼妹真人好過上鏡
and 另外個條女係邊個:smile_41: :smile_41:
你呢個常客都唔知....咁真係想知唯有請問 R 啦

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-7 11:34 PM 發表 查看引用來源

睇左有錢人個廣告
大眼妹真人好過上鏡
and 另外個條女係邊個:smile_41: :smile_41:
生果有兩條女,大眼妹係邊一位呢?

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-7 11:49 PM 發表 查看引用來源

生果有兩條女,大眼妹係邊一位呢?
咁搞笑呀師兄:smile_30: ...叫得大眼妹.....梗係黑裙大眼那個啦:smile_38:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-7 11:52 PM 發表 查看引用來源

咁搞笑呀師兄:smile_30: ...叫得大眼妹.....梗係黑裙大眼那個啦:smile_38:
黑裙個位上鏡只係一般咋喎:smile_13:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-7 11:54 PM 發表 查看引用來源

黑裙個位上鏡只係一般咋喎:smile_13:
真人好O的囉:smile_45: ....靚唔靚:smile_44: 你就要見面問車輛兄啦 !

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-7 11:56 PM 發表 查看引用來源

真人好O的囉:smile_45: ....靚唔靚:smile_44: 你就要見面問車輛兄啦 !
.

冇錯
問車輛兄啦:smile_38:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-7 11:56 PM 發表 查看引用來源

有d人上鏡靚d.有d就相反
其他ching就話伏特加兄鍾意童顏:smile_44:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 12:05 AM 發表 查看引用來源

有d人上鏡靚d.有d就相反
其他ching就話伏特加兄鍾意童顏:smile_44:
我係吾同意架

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-8 12:07 AM 發表 查看引用來源

我係吾同意架
周六到時就知~~~

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 12:09 AM 發表 查看引用來源

周六到時就知~~~
我約左女啦
我今個星期六的女係吾童顏架:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆