上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【223】

收藏  |  訂閱
1.5k  33.9k

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-30 12:37 發表 查看引用來源
食咗早餐仲好飽
傻瓜~晴晴,咁肚餓先再食野啦:smile_40:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-30 12:38 發表 查看引用來源

2個工人整呀:smile_42:
咁你要人一日完成....係會貴D加:smile_13:
人地個假天花....一唔整,一整就要好D加....:smile_27:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-30 12:39 PM 發表 查看引用來源
晴晴有無笨kk電話:smile_o11:
戀戀....有呀...不過哥哥應該仲瞓緊:smile_o08:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-30 12:45 PM 發表 查看引用來源

咁你要人一日完成....係會貴D加:smile_13:
人地個假天花....一唔整,一整就要好D加....:smile_27:
係呀:smile_13:
唔知呀....樓下自己再約師傅整喔:smile_39:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-30 12:40 PM 發表 查看引用來源

傻瓜~晴晴,咁肚餓先再食野啦:smile_40:
嗯~
我帶咗仔仔過黎:smile_40:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-30 12:56 發表 查看引用來源

係呀:smile_13:
唔知呀....樓下自己再約師傅整喔:smile_39:
個範圍好大加:smile_41:
可能係拿左錢先整呱:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-30 12:57 發表 查看引用來源

嗯~
我帶咗仔仔過黎:smile_40:
嘩~驚佢搗亂屋企呀:smile_30:
有佢陪你咪好LO~:smile_30:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-30 12:59 PM 發表 查看引用來源

個範圍好大加:smile_41:
可能係拿左錢先整呱:smile_13:
都幾架:smile_42:   
師傅話今日唔用得浴缸同唔好整濕佢:smile_39:
唔知呀:smile_39:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-30 13:03 發表 查看引用來源

都幾架:smile_42:   
師傅話今日唔用得浴缸同唔好整濕佢:smile_39:
唔知呀:smile_39:
拖得太耐.....:smile_27:
梗係唔用得啦:smile_45:
再用又滲水會好難整得好:smile_39:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-30 01:01 PM 發表 查看引用來源

嘩~驚佢搗亂屋企呀:smile_30:
有佢陪你咪好LO~:smile_30:
嗯...上次我叫佢買洗毛水...佢又比d sale 氹佢買咗間狗屋:smile_42:
咪帶埋仔仔黎試屋囉:smile_30:
有冷氣嘆...仔仔不知幾舒服:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆