上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,106回

收藏  |  訂閱
1.5k  34.3k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-2 01:40 PM 發表 查看引用來源

乖 ~相公好

玫瑰一朵,代表﹕妳是我的唯一 ~ 請別後悔 蓉兒是一個周芷若....:smile_30:

代表﹕心心緊扣 ~ (會動的心、 ...
我見到心大心細呀:smile_14:
我已回家了,相公好,來杯普洱茶,也碰碰你的面龐 我全部接受:smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-2 01:46 PM 發表 查看引用來源

怎樣教妳?
你長打出來就行了:smile_30:

若被 ban 怎算?:') 妳點救我?:smile_30:
唔繄要.開個新account:smile_30: :smile_30: 我一定會認得你的:smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-2 01:49 PM 發表 查看引用來源

妳怎會見到?可能很難吃 ~ :smile_44: ( 佢暗啞底死忍.........唔出聲認瘀) :smile_30:
利利在msn比相我看呀:smile_30:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-7-2 01:49 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉,,,午安啦,,,食飯未呀,,,:smile_38:
我現在才回來.你們已走了:smile_13:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-2 01:52 PM 發表 查看引用來源

兩個乖 ~

折衷的辦法,代水皮蓉兒學懂後,由她教妳們 ~ :smile_40: (因為我唔知) :smile_44:
我會識的.放心呀.兩位愛fd,我得的

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-2 01:53 PM 發表 查看引用來源
甘即係有排啦...............:smile_13: :smile_13:
咁講我呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-2 05:18 PM 發表 查看引用來源
蓉兒,黃昏是一座無情的鐘,它必須要我向你道別。
daddy你趕放工就真:smile_30: :smile_30:

大家好吧~~~可以一齊吹下水嗎

引用:
原帖由 華特斯 於 2009-7-2 06:35 PM 發表 查看引用來源
大家好吧~~~可以一齊吹下水嗎
可以的.

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-2 06:27 PM 發表 查看引用來源

請別後悔 蓉兒是一個周芷若....:smile_30:

我見到心大心細呀:smile_14:
我已回家了,相公好,來杯普洱茶,也碰碰你的面龐 我全部接受:smile_44:
妳很喜歡做周芷若嗎?:smile_41:

心大心細有甚麼問題?:smile_41:

全部接受甚麼?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆