上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,索女型男集中地PART 35

收藏  |  訂閱
1.5k  31.4k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-13 01:46 PM 發表 查看引用來源

QQ 你好

office ? :smile_41:

我都係 :smile_44:
係呀...我o係公司呀

你做咩咁鬼鼠既, o係公司做緊賊呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-13 01:48 PM 發表 查看引用來源

係呀...我o係公司呀

你做咩咁鬼鼠既, o係公司做緊賊呀?
你咁醒明呀 QQ

我偷食緊呀 :smile_30:

張單9百幾蚊既:smile_o14:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-13 02:03 PM 發表 查看引用來源

你咁醒明呀 QQ

我偷食緊呀 :smile_30:
你係唔係想讚我醒目呀

乜你公司咁衰, 唔比你o係公司食野架
我公司就好好喇, 我地成班同事都叫外賣返黎食呀

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-6-13 02:04 PM 發表 查看引用來源
張單9百幾蚊既:smile_o14:
hello 吳講德

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-13 02:05 PM 發表 查看引用來源

你係唔係想讚我醒目呀

乜你公司咁衰, 唔比你o係公司食野架
我公司就好好喇, 我地成班同事都叫外賣返黎食呀
hahaha
我仲未訓醒, 打錯字......
聰明呀
:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

我訓晏左, 所以買野返 office 食 law..........:smile_46:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-13 02:15 PM 發表 查看引用來源

hahaha
我仲未訓醒, 打錯字......
聰明呀
:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

我訓晏左, 所以買野返 office 食 law..........:smile_46:  
好在我謙左少少o者, 我岩岩仲想問你係唔係讚我醒目+精明呀

你返幾多點呀? 放幾多點呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-13 02:16 PM 發表 查看引用來源

好在我謙左少少o者, 我岩岩仲想問你係唔係讚我醒目+精明呀

你返幾多點呀? 放幾多點呀?
hahaha...........
你真善解人意呢

醒目+精明

返 1 點, 放 8 點:smile_44:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-13 02:22 PM 發表 查看引用來源

hahaha...........
你真善解人意呢

醒目+精明

返 1 點, 放 8 點:smile_44:  
嘩.............7個鐘咋
真係HAPPY 呀
你做咩架?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-13 02:24 PM 發表 查看引用來源

嘩.............7個鐘咋
真係HAPPY 呀
你做咩架?
呀4 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆