上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  43.2k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-22 02:04 PM 發表 查看引用來源

當時兩條女你眼望佢眼,時間靜止左一分鐘,KK掉頭就有,個媽咪都掉頭走
會唔會事後講數兩個.....

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-22 02:11 PM 發表 查看引用來源

個媽咪之後避開我呀!:smile_45: :smile_45:
係唔係即係失敗左呀???

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-22 02:11 PM 發表 查看引用來源

個媽咪之後避開我呀!:smile_45: :smile_45:
唉, 真係慘, 不過一晚食兩個, 有 D 難道, 上次你幫個媽咪訂房, 試下煲下佢, 可能又得了 !

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-22 02:11 PM 發表 查看引用來源

會唔會事後講數兩個.....
應該無,因為我追出去見到KK,就捉住佢!之後都無離開過我視線!:smile_44:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-22 02:12 PM 發表 查看引用來源

係唔係即係失敗左呀???
而家俾佢知道我有條女,要上佢就難度高左囉!果晚就肯定失敗左啦!:smile_45:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-22 02:13 PM 發表 查看引用來源

應該無,因為我追出去見到KK,就捉住佢!之後都無離開過我視線!:smile_44:
都係小心d好....搞到咁....

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-22 02:13 PM 發表 查看引用來源

唉, 真係慘, 不過一晚食兩個, 有 D 難道, 上次你幫個媽咪訂房, 試下煲下佢, 可能又得了 !
差少少就成功!:') :')

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-22 02:13 PM 發表 查看引用來源

有時媽咪廢事阻住女女揾食, 佢地就唔會有下文, 如果唔係自己組就好 D, 煲多一兩次, 應該冇問題

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-22 02:16 PM 發表 查看引用來源

差少少就成功!:') :')
唔好意思, 其實 KK 係 ?? 做乜職位架 ?

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-22 02:16 PM 發表 查看引用來源

有時媽咪廢事阻住女女揾食, 佢地就唔會有下文, 如果唔係自己組就好 D, 煲多一兩次, 應該冇問題
KK無做女架喇,轉左做dancer,而且以前KK都唔係跟呢個媽咪!:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆