上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

咁就好親啦!郎才女貌、一拍即合!正:smile_o12:

我要訓啦!上個星期晚晚都太夜,今天好累…:smile_o07:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-25 10:39 PM 發表 查看引用來源
講完笑,要補充,lemon吾係一個隨便ga女仔呀,她只不過好講笑咋,lemon聲線甜美,溫柔可愛,仲博學多才,仲好有愛心,真係一個好姑娘啊:smile_o06:
樓主, 你幾時做左[作家]架, 作野作得咁good既...:smile_o12:

lemon吾係一個隨便ga女仔呀 ----> 我個人係好'隨隨便便'就真 :smile_o01:
lemon聲線甜美,溫柔可愛, ----> 我個樣一見就赫死人,  肥到唔可以兩頭騰 :smile_o08:   
仲博學多才, 仲好有愛心 -----> 我無財, 無勢, 死淨一把口 :smile_o16:

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-5-26 12:20 AM 發表 查看引用來源
咁就好親啦!郎才女貌、一拍即合!正:smile_o12:
係咪朗才我就唔知, 女貌就一定唔係,

所以, 一拍即散, 散哂lu !! 呵呵 ! :smile_29: :smile_29: :smile_29:

早晨呀....聲線甜美,溫柔可愛,博學多才,仲好有愛心既 lemontree 小姑娘:smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-5-26 12:21 AM 發表 查看引用來源
我要訓啦!上個星期晚晚都太夜,今天好累…:smile_o07:
靚女, 瞓多D啦, 會更加靚女架 !! :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 09:10 AM 發表 查看引用來源

係咪朗才我就唔知, 女貌就一定唔係,

所以, 一拍即散, 散哂lu !! 呵呵 ! :smile_29: :smile_29: :smile_29:
點會散呢, 做下朋友都得架嘛

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 09:11 AM 發表 查看引用來源
早晨呀....聲線甜美,溫柔可愛,博學多才,仲好有愛心既 lemontree 小姑娘:smile_o15: :smile_o15:
  QQ靚女,  Good Morning呀 !

樓主近日可能去左學作文, 所以佢搵左我黎作野....

所以, 我其實係一個無惡不作, 最鐘意蝦蝦霸霸, 唔衰都唔做既......壞lemon ! :smile_55:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 09:11 AM 發表 查看引用來源

點會散呢, 做下朋友都得架嘛
樓主係鐘意靚女架, 但我唔係囉....:smile_24:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 09:15 AM 發表 查看引用來源

QQ靚女,  Good Morning呀 !

樓主近日可能去左學作文, 所以佢搵左我黎作野....

所以, 我其實係一個無惡不作, 最鐘意蝦蝦霸霸, 唔衰都唔做既......壞lemon ! :smile_55:
E....咁似我對住我老公o個時既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆