上一頁下一頁
發新話題

★★尋人【chrisnchuchi & 恰恰好】1016# 尋找阿嬋2008最後一擊 暨 提前慶祝聖誕

收藏  |  訂閱
1.1k  12.0k

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2008-12-19 03:08 PM 發表 查看引用來源
咪腩嘈呀!:smile_22: :smile_22: :smile_30: :smile_30:  
午安基四兄

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2008-12-19 03:12 PM 發表 查看引用來源
大家早晨, 午安, 晚安! 推完閃人!
咁快閃:smile_14:下午好財財兄

午安 Mr.4:smile_38:

貝才貝才兄,這幾天都好忙.走上走落

賊頭蝦仲唔死出黎
柄埋做cd-rom:smile_38: :smile_38: :smile_38:

尋人:
chrisnchunchi & 恰恰好
自你們報名後,音訊全無,見字回覆,究竟當樓主係人定係鬼:smile_45: :smile_45:

參與人士
每人必須購買两份禮物(每份約$30)

日期:12月20日(星期六)

時閒:16:00恭侯,17:00正式開始至23:45
          (法定時間)可延遲

地點:(修改)深圳區
      中上檔次K場

費用:俾50人仔樓主作小費乜都唔包   
      女女行 2-3-6(過夜請早揚聲  )
      到會小食連啤酒錢約300人仔AA制無大無細
        (法定時間遲到早退300人仔)

報名方法:已提前截止報名,敬請見諒

確認報名後不出席者,
         即日起媾唔到女,行房前起唔到頭
         並遭強烈遣責

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-12-19 03:51 PM 發表 查看引用來源
尋人:
自你們報名後,音訊全無,見字回覆,究竟當樓主係人定係鬼:smile_45: :smile_45:

確認報名後不出席者,
         即日起媾唔到女,行房前起唔到頭
         並遭強烈遣責

我替佢地擔心!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-12-19 03:51 PM 發表 查看引用來源
尋人:

參與人士

時閒:16: ...
下午好費公公:smile_35:

引用:
尋人:

參與人士

時閒:16: ...
仲有無野改:smile_38: :smile_38:

變左尋人啟事:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆