上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.5k

我今年18years old , 依家割包皮會唔會太遲 ?

同埋呢幾多錢到 ? 真係去割應該去睇邊科 ?

同埋....痛唔痛 :smile_27: ? 仲有呢,我試個"返"開個包皮呢

見到有條好細條既野痴住個龜頭 (成日驚佢斷) ,果個係咩黎 ?

引用:
原帖由 poipoi716 於 2009-4-11 05:08 PM 發表 查看引用來源
我今年18years old , 依家割包皮會唔會太遲 ?

同埋呢幾多錢到 ? 真係去割應該去睇邊科 ?

同埋....痛唔痛 :smile_27: ? 仲有呢,我試個"返"開個包皮呢

見到有條好細條既野痴住個龜頭 (成日驚佢斷) ,果個係咩黎 ...
你要先了解你係咪需要割包皮
見你字裏行間~你係可以正常反起包皮
再如果龜頭同包皮無發炎, 你係可以唔割
但如果你因為懶或者貪得意想割...fine~

總括幾個師兄講...要為起2000~3000幾(有d可能仲貴)
割包皮就多數會痛架啦...(你介損左都痛啦)
而你反起左見到有條野係包皮筋黎...唔會斷...但扯得太衡會痛

引用:
原帖由 2等天使 於 2009-4-12 10:22 AM 發表 查看引用來源

你要先了解你係咪需要割包皮
見你字裏行間~你係可以正常反起包皮
再如果龜頭同包皮無發炎, 你係可以唔割
但如果你因為懶或者貪得意想割...fine~

總括幾個師兄講...要為起2000~3000幾(有d可能仲貴)
割包皮就 ...
我試過反左之後先扯

但係扯唔到去未反之前既長度,好似短左咁 !!

正係個龜頭大左好多,不過反果陣係超痛 ,扯左先反係反唔到

我想問下各位ching割左之後,點打jj呀><
忍得好辛苦...好想....

幾耐到 先會 甩皮架-,-割完之後...
甩左皮之後 代表d咩..我想問下
q_q

爬完呢度 d 文,都知自己係包皮過長,因為扯唔扯旗都唔可以露個頭出黎,而家諗緊去唔去割好!?:smile_41:
一直都可以同女友做愛既,試過幾次可能前戲唔夠,女友唔夠濕,唔用袋插入去果時反左3份1龜頭出黎,痛到唔想做,但如果前戲夠或用袋時就冇問題。

有 d 問題想問:
1. 有冇人都係有包皮包住既情況下做愛?

2. 割完既朋友,做愛時會唔會因為冇左包皮敏感左同好 feel d 而快射d?(但係睇完 d 文個個都話反而會持久 d,有少少唔明)

希望割完同未割想割既 ching 都覆下
THX

引用:
原帖由 comg 於 2009-4-12 10:49 PM 發表 查看引用來源
爬完呢度 d 文,都知自己係包皮過長,因為扯唔扯旗都唔可以露個頭出黎,而家諗緊去唔去割好!?:smile_41:
一直都可以同女友做愛既,試過幾次可能前戲唔夠,女友唔夠濕,唔用袋插入去果時反左3份1龜頭出黎,痛到唔 ...
多多指教ching....我割完2星期了.....
你第一個問題我解答到你~
因為我之前都係包皮包住....係入唔到條女到....好x痛....
叫條女打jj都得既....
第2個問題我都想知..

我包皮過長,但都可以翻曬成個龜頭出來. 但當勃起時就只可以翻到一半.如果要翻曬成個出來時,條包皮根(連住龜頭的一條野)就會拉住好疼. 請問我可以點做? 可以就係做割包皮根手術嗎? 多謝

引用:
原帖由 ELLE~EVER 於 2009-4-13 12:01 AM 發表 查看引用來源多多指教ching....我割完2星期了.....你第一個問題我解答到你~因為我之前都係包皮包住....係入唔到條女到....好x痛....叫條女打jj都得既....第2個問題我都想知..
咁你之前即係未真正同女友做過?帶袋都未試過?

希望你快 d 好返,快 d 同囡囡做完再話我知係咪割完 do 野正好多,等我決心去做左佢。

再問多句,你係邊度做?你覺得醫生手勢好唔好?

引用:
原帖由 comg 於 2009-4-13 04:04 PM 發表 查看引用來源

咁你之前即係未真正同女友做過?帶袋都未試過?

希望你快 d 好返,快 d 同囡囡做完再話我知係咪割完 do 野正好多,等我決心去做左佢。

再問多句,你係邊度做?你覺得醫生手勢好唔好?
我都係人地介紹先知有得去私家診所到做......
手勢個D都OK....
我好返好多嫁啦.....醫生話要3個月後先可以性行為....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆