上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.1k

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-29 12:40 AM 發表

夠50人就包架306大巴去:smile_03:
306大巴:smile_14: 去邊樹架~~~:smile_41:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-29 12:38 AM 發表
咁搞野~~~:smile_14: :smile_03:  
Call左大車!!!
你係咪一齊去:smile_15:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-29 12:38 AM 發表
咁搞野~~~:smile_14: :smile_03:  
今次無屈你啦~
:smile_30:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-29 12:42 AM 發表

Call左大車!!!
你係咪一齊去:smile_15:  
未知~~但多數都係皇崗去~~~:smile_38:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-29 12:44 AM 發表

今次無屈你啦~
:smile_30:
殊:smile_44:佢重未知架~~~:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-29 12:41 AM 發表
306大巴:smile_14: 去邊樹架~~~:smile_41:  
306路

起点: 火车站 → 青青家园
车型:大巴 票价: 上车2元全程3元

[往程]  火车站-京湖酒店-罗湖小学-金光华广场-金城大厦②-东门①-东门中②-留医部①-竹园宾馆-水库新村-水库-东湖宾馆-沙湾检查站-沙湾路

兩蚊抵坐啦~~~~
:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-29 12:41 AM 發表
途經沙灣,
每位3蚊,
我收你10蚊位,
呃到笑,
駛乜開團呃呀

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-29 12:46 AM 發表

306路

[往程]  火车站-京湖酒店-罗湖小学-金光华广场-金城大厦& ...
有得包車既咩~~~:smile_14:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-29 12:46 AM 發表

306路

[往程]  火车站-京湖酒店-罗湖小学-金光华广场-金城大厦& ...
你真系厉害啊。。。。。:smile_27: :smile_27: :smile_27:
仲熟过我。。。。:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-29 12:49 AM 發表

途經沙灣,
每位3蚊,
我收你10蚊位,
呃到笑,
駛乜開團呃呀
唔怪得你笑到dup哂地啦~~~:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆