上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 11:38 PM 發表

多謝讚賞!我都系沉左船5年,錯過好多野,由而家起要勤力d搵女!:smile_30:
唉, cp都係我既傷心地, 我都沉過兩年呀, 05年底沉落水底, 06年中先逐漸浮番上黎咋!!!!!!!!!!!:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 11:38 PM 發表

唔係, ... 其中一個叫"美麗"(幾正ga), 另一個唔識形容
係K, 你坐邊到...?  我二邊都有去喎..

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:46 PM 發表

唉, cp都係我既傷心地, 我都沉過兩年呀, 05年底沉落水底, 06年中先逐漸浮番上黎咋!!!!!!!!!!!:smile_39: :smile_39: :smile_39:
所以你唔去CP, 去石龍?

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:41 PM 發表

我都唔多清楚邊個, 可以講下..?
佢係第日飲完荼, 同標哥一齊坐火車走果位c兄呀!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:42 PM 發表

喂, 係呀,
你係咪就係揀左其中一個黑色衫low cut的女呀, 好很正呀, 我杯茶。不過好快係咪放生左?
你叫我要左佢丫嘛 :smile_13:
係呀!  好身材, 好 young. 但功夫就要 . . . . 家長指引
所以選了另一個..  好好功夫:smile_47:

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:44 PM 發表

打多左個"巨"定

係呀tea time..我返去時見到"長空", 其他的兄弟都唔係好記得...
say say ur look and face and which gals u choice?
我簡完囡回來坐你對面, 我四眼... 囡, 紅色橫間衫

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:51 PM 發表

佢係第日飲完荼, 同標哥一齊坐火車走果位c兄呀!!!!!!!!!!!
哦.... 我知啦...

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:51 PM 發表

係呀!  係呀!  我叫老狗, 但查實新仔一名.  多多指教:smile_35:

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-16 11:52 PM 發表

係呀!  好身材, 好 young. 但功夫就要 . . . . 家長指引
咁我知你係邊個啦... 係K到, 你成日坐係sofa 到同你個女玩.. 好少同其他玩..

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-16 11:52 PM 發表

問"長空"拎相... 佢有影到你同我..當然同的女啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆