上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.7k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-31 13:09 發表 查看引用來源
執咗幾多劑?🥰👍🏾
多數都係一劑,有時射完抖完知道佢真係仲想要咪在餵飽佢囉🤫🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-31 13:07 發表 查看引用來源

冇呀,琴晚出咗去同啲朋友飲酒,好攰
上個禮拜就有同佢大戰🤭🤭
deleted 🙏🏾

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-31 13:32 發表 查看引用來源

多數都係一劑,有錢射完抖完知道佢真係仲想要咪在餵飽佢囉🤫🤭
真有性福🥰🥰🥰

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-31 13:30 發表 查看引用來源

佢本身都好大波,加上貼身衫同個胸圍夾埋托起當然係爆乳啦
佢平時除咗喺屋企會咁著,有時唔帶胸圍添🤭多數都係喺外國或者喺泰國,去旅行先會咁著
好身材, 就應該及時Show quali 啦

呀嫂對波簡直係無敵😍

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-31 18:01 發表 查看引用來源

好身材, 就應該及時Show quali 啦
其實真心嗰句,我覺得我老婆有時係鍾意show quali(特別唔喺香港)又有少少鍾意畀啲麻甩佬昅但係又怕畀人撩,佢畀人撩係會驚嘅,佢同sp唔同,sp係任你昅,驚都未驚過你
紅顏就係最怕醜嗰個,亦係最少著低胸或者性感衫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-31 18:25 發表 查看引用來源

其實真心嗰句,我覺得我老婆有時係鍾意show quali(特別唔喺香港)又有少少鍾意畀啲麻甩佬昅但係又怕畀人撩,佢畀人撩係會驚嘅,佢同sp唔同,sp係任你昅,驚都未驚過你
紅顏就係最怕醜嗰個,亦係最少著低胸或者性感衫 ...
在外地, 特別係少港人之地, 老婆會放開好正常.
以前我個衰婆還是性趣高嘅時候, 有時佢都比份驚喜我...

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-31 19:46 發表 查看引用來源

呀嫂咁好正

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-31 19:46 發表 查看引用來源

我老婆試過喺芭堤雅咁著,如果佢唔係同埋我一齊,自己一個人你又覺得佢會唔會喺度勾佬或者叫鴨?

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-31 20:21 發表 查看引用來源

我老婆試過喺芭堤雅咁著,如果佢唔係同埋我一齊,自己一個人你又覺得佢會唔會喺度勾佬或者叫鴨?
這件性感又不暴露, 顏色鮮艷卻不低俗.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆