上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-20 06:29 PM 發表 查看引用來源

我係以為佢又係鈞叔同枱友, 走入黎搞搞震, 唔屌醒吓佢唔得架!
討論區系有同枱架:096:

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-20 06:03 PM 發表 查看引用來源

下次個矮字請打OKHDV, 唔係VHDV, 唔係下次唔會回答你架! 靚仔. 這就是賽果
Sorry. 「矮」老師^_^

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-20 06:11 PM 發表 查看引用來源

有埋倉頡輸入法教學:071:
係呀!感謝!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-20 06:29 PM 發表 查看引用來源

我係以為佢又係鈞叔同枱友, 走入黎搞搞震, 唔屌醒吓佢唔得架!
矮佬師、劍兄.本人只係抱着「學嘢」心態。用另一個思考去玩馬仔。唔係嚟搞事!

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-6-20 06:20 PM 發表 查看引用來源

係小告
謝!c兄

引用:
原帖由 林寶堅利 於 2017-6-20 06:44 PM 發表 查看引用來源

矮佬師、劍兄.本人只係抱着「學嘢」心態。用另一個思考去玩馬仔。唔係嚟搞事!
我從來唔怕有人入黎搞搞震, 個個都被我踢走, 一個都無得留低. 不過那些雞仔注, 又想過日晨啲粉腸就唔同, 因無錢, 又想出名, 又沽名釣譽的人, 又想學野, 又不學巫術, 又狐假虎威, 自暴其醜, 又話係血汗錢, 好似大條道理, 認真無佢咁好氣.

驟眼睇重以為條肥佬係老陳添, 如照計一場同二場好易計, 好易度. 因為紅旗無理由咁熱卦!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-20 12:24 PM 發表 查看引用來源
所以無賠率前唔好以為勝利威係主力, 掌握以為係冷門. 一定唔係啦! 學野啦! 袑哥係本帖可以學到唔少野. 所以有咁多人唔滿意本帖, 因為佢哋係唔識賭馬常規同定律, 一味只談往績, 晨操, 走勢, 係無姿勢, 又唔夠實 ...
矮佬師。隻掌握上次第三,竟然加5分!

引用:
原帖由 林寶堅利 於 2017-6-20 07:29 PM 發表 查看引用來源

矮佬師。隻掌握上次第三,竟然加5分!
有可能有老友想佢玩多一季, 因20分就可以留低, 只有上次加5分, 今次只要加多2-3分便可以玩多一季, 始終馬主個老豆係馬場老友唔少, 似係比面派對.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-20 07:36 PM 發表 查看引用來源

有可能有老友想佢玩多一季, 因20分就可以留低, 只有上次加5分, 今次只要加多2-3分便可以玩多一季, 始終馬主個老豆係馬場老友唔少, 似係比面派對.
明白。謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆