上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 加納[-0.5/-1] 荷蘭[0] 雲佩康靠你了

收藏  |  訂閱
5.1k  247.4k

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-28 05:30 PM 發表 查看引用來源

玩玩玩,唔玩手痕
有無追數2串3呀神之康康

兩場單頭 平注去

浦和紅鑽[0/+0.5]
清水心跳[0/+0.5]

另外小注4串11

附件

日本 4串11.jpg (35.66 KB)

日本 4串11.jpg

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-28 05:41 PM 發表 查看引用來源兩場單頭 平注去浦和紅鑽[0/+0.5]清水心跳[0/+0.5]另外小注4串11
Yes sir:ub_laugh_bad::ub_laugh_bad::ub_gun:

引用:
原帖由 KQQ 於 2013-8-28 05:43 PM 發表 查看引用來源
Yes sir:ub_laugh_bad::ub_laugh_bad::ub_gun:

輸左唔關我事,我咩都唔知:071::071:

日本AV波好難玩, 但又好難忍手唔玩 :032:

引用:
原帖由 基斯^(oo)^ 於 2013-8-28 05:45 PM 發表 查看引用來源
日本AV波好難玩, 但又好難忍手唔玩 :032:
唔賭唔知運氣好:071::071:小注過下癮,聽下比分網係度叫都係一種樂趣:071:

我都有跟紅鑽
一黎愛隊
二黎康兄心水
三黎又同霸主同路

回覆 1004# minghong 的帖子

HAHA 上星期 成日追和 再反勝 食晒成個盤 好爽呀:071: :071: :071:

今年馬會 唔淨止出 0/0.5 仲有埋 -0.5./1 好明顯想賺多D-o-

今年皇馬8仁.. 狂輸盤== 場場小勝1粒 跟住輸盤 仲要唔過3粒 太誇張啦!

8仁平時冇首名入球 今年竟然場場有=o= 次次開既人都唔一樣 馬會果然是老奸巨滑!

支持康哥 買左半島月餅 睇康哥頭賺番 好貴呀.. 400幾500, 傻架-o- 初初先2百零

為何女友愛吃 沒法子 又要做孝子 訂左幾盒:028: :028: :028:

多謝師父:ub_laugh_bad:

附件

引用:
原帖由 smallbo729 於 2013-8-28 05:47 PM 發表 查看引用來源HAHA 上星期 成日追和 再反勝 食晒成個盤 好爽呀:071: :071: :071: 今年馬會 唔淨止出 0/0.5 仲有埋 -0.5./1 好明顯想賺多D-o-今年皇馬8仁.. 狂輸盤== 場場小勝1粒 跟住輸盤 仲要唔過3粒 太誇張啦! 8仁平 ...
半島月餅唔好食:ub_ice:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆