上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-8-18 23:25 發表
明天就是7夕啦   兄弟們做野啦 :smile_38:
有咩野要注意架~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-8-19 10:05 AM 發表

有咩野要注意架~~:smile_38: :smile_38:
跟女女說﹕情人節快樂﹗:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-19 10:19 發表

跟女女說﹕情人節快樂﹗:smile_38: :smile_38:
你好叻喔~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-19 10:19 AM 發表

有幾個女女跟我說喇~:smile_40:
但係今日要陪老虎:smile_39:

有無ching知點解cam開到.但係在qq裡就開5到cam:smile_39:

引用:
原帖由 John_tt 於 2007-8-19 17:40 發表
有無ching知點解cam開到.但係在qq裡就開5到cam:smile_39:
因為妳還未在qq內設定好呀:smile_39:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-19 02:16 發表

甘你上唔上去做野呀?:smile_47:
剛剛回來  同果件三十幾的娃娃臉行街  抱抱親親和 :smile_47:  (唔好想到同床有關的野)

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-8-19 09:02 PM 發表

剛剛回來  同果件三十幾的娃娃臉行街  抱抱親親和 :smile_47:  (唔好想到同床有關的野)
唔好想到同床有關的野~~~~即系乜野呀?

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-19 21:19 發表

唔好想到同床有關的野~~~~即系乜野呀?
可能同D樹呀...千梑...車...沙發...WC...有關呱...:smile_13: :smile_13:

陪左個北京來的女女兩日...不過都唔知好嬲定好笑...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆