上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.3k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2018-12-9 12:11 AM 發表 查看引用來源

火箭升空開我兩魚
大戰開我四魚

我話大戰我一向食開三魚既,佢唔肯最後就升空算
有冇地方沖涼先
身材如何

早幾日去左飲橙汁隔離,係咪所叫既03?搵左件個波有紋身既,間野真係黑店,過程急快,仲要鬧下你慢,第一次俾錢玩仲要俾人鬧,15分鐘唔夠趕你走,一定無下次!

引用:
原帖由 newbc 於 2018-12-10 12:58 PM 發表 查看引用來源
早幾日去左飲橙汁隔離,係咪所叫既03?搵左件個波有紋身既,間野真係黑店,過程急快,仲要鬧下你慢,第一次俾錢玩仲要俾人鬧,15分鐘唔夠趕你走,一定無下次! ...
咁衰,使L 比錢受氣

四妹始都有fan就真係佢唔催鐘,
又有波玩,有時仲可以玩埋其它添:smile_04::smile_04:

上次去飲橙汁對面足x軒,條女几高大,短裙黑絲高跟,化濃裝,中左我死穴,细佬控制對腳,入去啦,但冇咩波,按左2野,捐隻手入去除裙,嘩條lace底褲 綁帶,正呀,结果都係冇20分鐘,其實呢間係
附近最多靚C9既1間,但勁唔足鐘

引用:
原帖由 uji_lover 於 2018-12-9 12:33 AM 發表 查看引用來源

9店長期有狗看門口
唔想入去 
其實9店係邊 有無提示 
我經常又飲老同個到直行掃到界限街
都唔知邊間係 唉

引用:
原帖由 simonduck 於 2018-12-10 02:21 PM 發表 查看引用來源
上次去飲橙汁對面足x軒,條女几高大,短裙黑絲高跟,化濃裝,中左我死穴,细佬控制對腳,入去啦,但冇咩波,按左2野,捐隻手入去除裙,嘩條lace底褲 綁帶,正呀,结果都係冇20分鐘,其實呢間係
附近最多靚C9既1間,但勁唔足鐘 ...
應該話無咩邊間足鐘

引用:
原帖由 銀化一族 於 2018-12-8 10:50 AM 發表 查看引用來源
聽聞早幾日有伯伯在02理髮中身亡!😵😵😱🤧
新聞不見:smile_41:

引用:
原帖由 newbc 於 2018-12-10 12:58 PM 發表 查看引用來源
早幾日去左飲橙汁隔離,係咪所叫既03?搵左件個波有紋身既,間野真係黑店,過程急快,仲要鬧下你慢,第一次俾錢玩仲要俾人鬧,15分鐘唔夠趕你走,一定無下次! ...
出晒名黑店
行都唔行啦:smile_42:

引用:
原帖由 uji_lover 於 2018-12-9 12:34 AM 發表 查看引用來源

有冇地方沖涼先
身材如何
當然無
細波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆