上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.7k

我見都好耐無去西環泰按 (另外果邊台介紹的),今日專登去試吓啦。
喱間之前去過好多次,技師一般都係後生嘅。
好似有位C兄話齋,後生手骨多數都唔得,但係就保証有 part 2。
我去好多次都係肥底居多,今日比我遇到件(我覺得)好靚嘅。
臨走前我都忍唔住要搵佢影返張自拍。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 choichoichoi777 於 2018-6-12 10:56 PM 發表 查看引用來源

same same
變性人係咪指上下都做哂手術同一個女人冇分別?而 Ladyboy係咪指上圍係女人胸,而下身仲有條蕉未切?

引用:
原帖由 q00oman 於 2018-5-26 01:04 PM 發表 查看引用來源

可能新手
老板娘望得佢好緊
呢個後生絕對值得翻手

後生女真係要有骨運先預到
今日都上左去...我諗按我個個應該係你講個個....我記得已前都比佢按過...但唔記得幾時啦....今日都搵佢按出左..佢又冇炸形又話唔得BOR...去沖涼前比左一舊佢佢仲話多謝....佢真係好鬼可愛

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-5-26 02:44 PM 發表 查看引用來源

過年前曾經呢左3個後生女,兩個165高倒,有樣有身才,另外果一個175高模特Feel,我只係試左一個......可惜只做了兩星期。
如果你係講個段時間我記得應該有個叫呀銀....係幾後生幾靚女....可惜只係按過一次..最尾錫左一啖...之後就再冇機會搵佢啦

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-14 07:30 PM 發表 查看引用來源
我見都好耐無去西環泰按 (另外果邊台介紹的),今日專登去試吓啦。
喱間之前去過好多次,技師一般都係後生嘅。
好似有位C兄話齋,後生手骨多數都唔得,但係就保証有 part 2。
我去好多次都係肥底居多,今日比我遇到件(我覺得)好靚嘅。
臨走前我都忍唔住要搵佢影返張自拍。 ...
係唔係,地鉄出口對面果間?

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-6-14 09:42 PM 發表 查看引用來源

如果你係講個段時間我記得應該有個叫呀銀....係幾後生幾靚女....可惜只係按過一次..最尾錫左一啖...之後就再冇機會搵佢啦
早知,上去按多兩次!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-6-14 09:49 PM 發表 查看引用來源

早知,上去按多兩次!
佢真係好索....真係可惜只係按得一次咁多...

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-6-14 09:48 PM 發表 查看引用來源

你呢件,老板娘話係跑場女,唔夠C苦至找佢幫手!
咦.....咁我又冇問

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-6-14 09:57 PM 發表 查看引用來源

咦.....咁我又冇問
唔好問呀!.....上兩星期一問老板娘,已發老皮!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆