上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.1k

睇到師兄可以食到咁多女真係好崇拜你,簡直可以用多到食唔晒黎形容! 小弟平時對住無性趣戈D女就無咩問題,但對住想溝戈D把口就LAG晒機,可唔可以傳授小弟溝女心法呀?

引用:
原帖由 narutoyuen 於 2013-9-9 08:34 AM 發表 查看引用來源
睇到師兄可以食到咁多女真係好崇拜你,簡直可以用多到食唔晒黎形容! 小弟平時對住無性趣戈D女就無咩問題,但對住想溝戈D把口就LAG晒機,可唔可以傳授小弟溝女心法呀?
多謝!

請參閱:
P.1#2
P.17#250

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-9-8 08:29 PM 發表 查看引用來源
咸濕日本青春女星

祝捷兼送別會 (6)

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 - 14
地點:日本 (東京)

我抱左軟骨日本青春女星 (前亞嫂) 赤裸裸玉體至榻榻米等佢休息!

之後轉身向另一條日本青春女星行過去!

...
入左都可以唔屌埋佢!:smile_o01:
能人所不能Wo!:smile_o12:

敬業樂業!

敬業樂業!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-9-7 10:52 AM 發表 查看引用來源

條件係條野!

冇你咁大得唔得架?

引用:
原帖由 mjxavier 於 2013-9-10 11:46 AM 發表 查看引用來源

我條只係配角材料!

冇你咁大得唔得架?

引用:
原帖由 mjxavier 於 2013-9-10 11:46 AM 發表 查看引用來源

我條只係配角材料!

冇你咁大得唔得架?

有冇新po?:smile_o01:

怕醜台灣電視台美少女演員

祝捷兼送別會 (7)

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 - 15
地點:日本 (東京)

我抱條咸濕日本妹赤裸裸玉體至榻榻米等佢都休息一陣!

之後轉身向台灣電視台美少女演員行過去!

佢係台灣電視台一隊純情美少女樂團既成員!

樂團規則好嚴,唔可以有緋聞!

佢腿長全身發育平均!波仔囉仔,白白滑滑!
樣子甜美,瓜子臉,天然長直黑髮!
不施脂粉!
著住背心仔熱褲仔露趾鞋!

我見佢一路睇住我點同之前果3位美女沖涼!

黑黑大大圓圓既眼睛!
越睇越擘得大!
小咀微張!
咀角有少少口水!

佢第一次進入了一個AV界專業既內部活動環境!
好似愛麗斯夢遊淫慾仙境!

我赤條條咁行埋去之前,先同條大9除左個套,用花灑洗去精液!

條大9變左向前直對出黎,前面凸出個紅撲撲既大9頭!

佢坐左係一張有扶手既大椅 (膠+不銹鋼) ,見我赤裸身體連條大9,越行越近!

呀呀呀!佢卒之忍唔住,發出反應!

最後我成條大9對正佢胸部,佢成個人軟晒,起唔到身!

果陣小敏收到個短訊!

Handsome!人事部通知佢地驗身證書出左全部O.K.!

於是我放低個套!

開始同台灣電視台美少女演員脫衣!

一件背心仔!

佢軟晒坐係道,我好容易就同佢無上裝!

深肉色小乳暈凸出粉紅Lin頭微微向上!
應該系34C既嫩乳!

條腰24-5!

Pat Pat 有35!

佢雙手渣實張大椅既扶手!
我抬起佢一雙大腿同佢除條熱褲仔連T-Back!

為免佢sin 落張椅,我趨前用個身頂住佢!

佢一雙長長白滑既腿就抬起左,我同佢從上退出條熱褲仔連T-Back!

但係我條凸出個紅撲撲既大9頭既大9就岩岩放左係佢大比中間隻疏毛嫩西上面!

我條赤裸裸既大肉棍就比佢大比嫩肉夾住!

我感覺到大9既底部接觸到一d西毛同陰唇片肉!

呀呀呀!佢敏感既性器官感受到我既大9頭同條大9!

我感覺到佢隻疏毛嫩西d陰唇好濕!

從某d角度望,有人會誤會我係用條大9屌緊佢隻西!

於是我將佢赤裸裸既玉體從椅上抱起!

佢唔同果個軟骨日本前亞嫂!

佢係春心大動式全身酥軟!

佢全個滑嫩既裸體緊貼我全個赤裸裸肉體!

我左手抱緊佢Pat Pat,右手緊抱佢背部及右臂!

佢左手環抱我頸部,左胸緊貼我胸部!
佢頭部訓落我上胸!

一個好怕醜既美少女完全比我赤裸裸肉體擁抱住!

Handsome!你放佢坐係凹嶝道同佢沖好d喎!

はい (是) (係!)!

凹蹬通常係d女優同我地d男優沖涼時用!

個凹位係方便清潔Pat Pat春袋!

赤裸台灣電視台美少女坐左落凹蹬,我都坐左係另一張蹬!

佢個玉背訓晒落我左臂彎!

我溫柔地用左右手同佢洗臉!
佢塊臉好熱好紅好嫩好滑!

哎呀!佢口個流左d口水呀!

我記得之前我條大9感覺到佢隻疏毛嫩西d陰唇好濕!

哎呀!條女好淫嫁!
上下口仔都標晒水喇!

我同佢先用花灑沖身!

當水射入凹蹬個凹位!

呀呀呀!呀呀呀!佢忍唔住呻淫了!

我有意用水柱射住佢西西仔陰蒂豆豆個位!

呀呀呀!呀呀呀!佢用隻手渣住我渣花灑隻手!
用水汪汪既媚目望住我!

沖完水!

要同佢全身各點搽沖涼液喇!

因為佢淫到全身酥軟、岀晒汁,將我本來極之咸濕既心理,更加推上高峰!

我同佢全身各點搽沖涼液的過程,變左溫柔輕輕愛撫!

以天然潤滑既沖涼液,溫柔輕輕地愛撫,白軟嫩滑既少女肌膚!

重要特別針對少女裸體最敏感既部位!

最重要係由一個專業咸濕靚仔AV男優毫無忌憚,釋放出男生與天俱來既淫念!

比機會佢施展男性潛藏於內心既慾念!

出手玩弄毫無防範同反抗能力既少女!

最好係條少女又渴求男生愛撫佢既肉體!

我先將佢個裸體用我前胸小腹做椅背,佢既玉背就靠晒上我胸部!

面對出面,10條女生不知不覺圍左霾睇野!

我錫住佢頸項,同佢耳朵吹吹氣!

雙手渣住兩粒Lin頭,又搓下兩個乳房!

我條粗粗、長長、硬硬既大9就從凹蹬個凹位插左入去,出出入入,條9身同9頭就磨住佢Pat Pat仔連埋菊花,同西西仔連埋豆豆!

呀呀呀!呀呀呀!呀呀呀!呀呀呀!
佢叫得好淫蕩、好咸濕、好可愛、好純真、好迷人、好女仔、好嬌滴滴呀!

於是我就同佢再沖身喇!
一手持花灑、一手輕掃佢玉體各處!
我覺得佢已經好疲倦!

所以跟住我快手同佢乾身!
一路確定佢玉體每一部份都O.K. !

最後抱佢赤裸裸玉體至榻榻米休息!

佢一訓落榻榻米就訓著左喇!

於是輪到:香港性感靚模!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆