上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.6k

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-3 01:02 AM 發表 查看引用來源
Dinner with B at TST.  

唔錯呀,我鍾意!!:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-3 02:33 AM 發表 查看引用來源
超靚呀!!

樓主好有氣質 , 我好支持你 !
努力 !!!!!

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-3 02:49 AM 發表 查看引用來源
今晚,和他做愛的時候,感覺有一點不同,以往和他做愛之前,彼此都會為對方foreplay的;但今晚....我只感到他額外粗魯,甚至有點粗暴的行為,我叫他慢慢slow down, 但他沒有理會就從我背後插入我的陰道,只知道他插得 ...
事實上,我們不能否認,由於男女性器構造的不同,
(男性帶有攻擊性) ,因而需要女性的遷就和包容. 所以試想,如果彼此沒有情, 會出現怎樣的情況呢, 難保一方不會反臉..
但因為有愛, 男性這種偶而的粗魯, 有時可以是一種情趣...會帶來意外的驚喜...

引用:
原帖由 ohbabe3328 於 2011-7-3 03:49 PM 發表 查看引用來源

Hello dear,

溫馨提示 : 不妨留意一下 B 有冇輕微暴力傾向.
或者,只係工作或其它事導致心情唔好呢...
偶而為之, 可能有別於平時既感覺呢...

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-3 02:49 AM 發表 查看引用來源
今晚,和他做愛的時候,感覺有一點不同,以往和他做愛之前,彼此都會為對方foreplay的;但今晚....我只感到他額外粗魯,甚至有點粗暴的行為,我叫他慢慢slow down, 但他沒有理會就從我背後插入我的陰道,只知道他插得 ...
仲有,雖然BOSS係女性,不過,唔通以往經歷,你唔覺男人唔帶套, 你自己既感覺都好好多咩?
可以毫無隔膜咁感受到對方係自己體內郁動, 感受對方係自己體內既溫度,好暖 ,好正吖..
不過,又帶出一毎個問題, 性衛生問題, 對方係一個點既人...好重...

boss你真係好靚:smile_o05:

我的情人都是四十歲,太激烈得滯,她都會話入面子宮痛。我懷疑年紀都是一個問題!
引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-3 08:01 PM 發表 查看引用來源
唔係剩係處女先至會痛,做得太耐,之後少咗分泌,陰道乾,咁咪會痛囉。同埋好易有念珠菌。  

引用:
原帖由 ASON1398 於 2011-7-3 10:16 PM 發表 查看引用來源

仲有,雖然BOSS係女性,不過,唔通以往經歷,你唔覺男人唔帶套, 你自己既感覺都好好多咩?
可以毫無隔膜咁感受到對方係自己體內郁動, 感受對方係自己體內既溫度,好暖 ,好正吖..
不過,又帶出一毎個問題, ...
Of course feeling great of having sex but no condum, and certernly he must be the one I love most.  Using condum occassionally because, we'r not planning having a baby......

呢d情節對我黎講得個諗字...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆