上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.3k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-8-21 03:35 PM 發表 查看引用來源
叫你5買就5買你都得架啦
唔係架...禾點左企鐘3次...加埋第1次去總共4次...禾下次去諗住帶支睫毛膠比企架...禾見企果支巧似唔係貢巧...:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 15:37 發表 查看引用來源

唔係架...禾點左企鐘3次...加埋第1次去總共4次...禾下次去諗住帶支睫毛膠比企架...禾見企果支巧似唔係貢巧...:smile_o05:
買咩牌子巧呀

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-8-21 03:38 PM 發表 查看引用來源
買咩牌子巧呀
禾遲下先去睇...有矛意見?:smile_o10: 我諗住下個月先上去呀...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 15:39 發表 查看引用來源

禾遲下先去睇...有矛意見?:smile_o10: 我諗住下個月先上去呀...:smile_o01:
梗係可以搽爛面嗰啲啦:smile_30:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-8-21 03:43 PM 發表 查看引用來源
梗係可以搽爛面嗰啲啦:smile_30:
睫毛膠呀...關面鳩事...同埋禾唔係想搞企...禾真係想可以有客人以外既關係架....:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 15:46 發表 查看引用來源

睫毛膠呀...關面鳩事...同埋禾唔係想搞企...禾真係想可以有客人以外既關係架....:smile_o03:
貢就搽盲眼

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-8-21 04:24 PM 發表 查看引用來源
貢就搽盲眼
尼咪腩咁仆街啦....:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 16:40 發表 查看引用來源

尼咪腩咁仆街啦....:smile_o03:
盲左你5係5埃企呀:smile_45:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-8-21 04:59 PM 發表 查看引用來源
盲左你5係5埃企呀:smile_45:
禾諗禾都係反反下心態姐.,..矛咩野既....:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 17:03 發表 查看引用來源

禾諗禾都係反反下心態姐.,..矛咩野既....:smile_o01:
北姑貢易比你反咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆