上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.5k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-13 06:15 PM 發表 查看引用來源

我吾知星期六大結局,冇睇到,果晚又睇緊波,你知吾知最後係點呀:smile_41:
早呀兄弟們:smile_38: 黄日華半失明,少芬死,大頭文兩個一對.

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-14 09:40 AM 發表 查看引用來源
早上好, 各位師兄各位馬迷 :smile_o15:
早呀van兄... 今晚最後一擊 一齊標去尾會:smile_15:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-13 08:39 PM 發表 查看引用來源
沉船嗎?恭喜!恭喜!沉咗就咪返上嚟喇!
:smile_o13:
師兄心情幾好吓喎:smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-13 10:31 PM 發表 查看引用來源
不知所謂..........
做咩咁激動呀

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-14 09:40 AM 發表 查看引用來源
今日有冇信心食龍躉先:smile_34:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-14 09:48 AM 發表 查看引用來源

早呀兄弟們:smile_38: 黄日華半失明,少芬死,大頭文兩個一對.
好似死左好多人,真係慘:') :')

今日有冇游水斑食就要睇你喇,快啲交功課啦,班兄弟等到頸都長喇:smile_38: :smile_38:

煞科戰,盡地一煲:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-14 10:12 AM 發表 查看引用來源

好似死左好多人,真係慘:') :')

今日有冇游水斑食就要睇你喇,快啲交功課啦,班兄弟等到頸都長喇:smile_38: :smile_38:

煞科戰,盡地一煲:smile_o12:
我反而5知大頭文前女友去左邊:smile_41: 冇睇到:smile_14:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-14 09:54 AM 發表 查看引用來源

早呀van兄... 今晚最後一擊 一齊標去尾會:smile_15:
知道重有一次夜馬...精神番!  巨兄又係你主場...多謝提供:smile_o05:

引用:
想食大魚....:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-14 10:09 AM 發表 查看引用來源

今日有冇信心食龍躉先:smile_34:
賽前我信心十足....賽後我抱頭痛哭..:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆