上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  188.9k

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-14 09:04 PM 發表 查看引用來源

唔係好悶架咩:smile_o02:
認真看覺得幾有故事性的,起碼比飛女正傳現實

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-14 09:05 PM 發表 查看引用來源

好羨慕你啊:smile_o06:
其實妳男友是不是天天都想看到妳呢?我男友天天都想見我,但有時我想不出去見他,想自己一個在家,他就話我不重視他,每次都和他吵架………………

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-14 09:17 PM 發表 查看引用來源

認真看覺得幾有故事性的,起碼比飛女正傳現實

飛女正傳太無理頭@@

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-14 09:23 PM 發表 查看引用來源

其實妳男友是不是天天都想看到妳呢?我男友天天都想見我,但有時我想不出去見他,想自己一個在家,他就話我不重視他,每次都和他吵架………………

佢想架......:smile_o05:
佢可能太著緊你姐.你下次試下溫柔d同佢講,老公我唔係好舒服,
不如聽日見你...........
唔好咁直接話唔出去

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-14 09:25 PM 發表 查看引用來源

佢想架......:smile_o05:
佢可能太著緊你姐.你下次試下溫柔d同佢講,老公我唔係好舒服,
不如聽日見你...........
唔好咁直接話唔出去
但這個理由不可以說得太多次嘛…他本身又疑心重…今日不去見他又和他吵了,到現在都沒打電話給對方………

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-14 09:35 PM 發表 查看引用來源

但這個理由不可以說得太多次嘛…他本身又疑心重…今日不去見他又和他吵了,到現在都沒打電話給對方………

咁一係你直接同佢講la,
不過用好溫柔語氣講出原因

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-14 09:45 PM 發表 查看引用來源

咁一係你直接同佢講la,
不過用好溫柔語氣講出原因
嗯嗯…好啦…我會按捺我自己的火了………

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-14 10:17 PM 發表 查看引用來源

嗯嗯…好啦…我會按捺我自己的火了………

有時男人就係咁..
不過唔緊張自己個女朋友就會好似第二個post咁...

引用:
原帖由 mmoomoon 於 2010-5-14 10:45 PM 發表 查看引用來源

有時男人就係咁..
不過唔緊張自己個女朋友就會好似第二個post咁...
有時我覺得我和他的角色好像調轉了………………

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-14 10:52 PM 發表 查看引用來源

有時我覺得我和他的角色好像調轉了………………

因為你年紀仲係細..未玩夠..

大d你就會知道兩個人之間的感情其實係最重要..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆