上一頁下一頁
發新話題

生日甜蜜回憶,我同honey dy傻豬渡過甜蜜既晚上(有相)

收藏  |  訂閱
1.1k  71.9k

引用:
原帖由 Leba 於 2009-11-1 07:38 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 咁好,圖媽我去食飯先:smile_o05: 等陣再傾
好呀慢慢啦:smile_o06:

引用:
原帖由 shatinswim 於 2009-11-1 08:34 PM 發表 查看引用來源
圖圖咁Q 第日溝死女啦

我哋仲邊有嘢食:smile_o02:
我個仔當然靚仔有型架啦,佢而家都溝死女啦,駛咩等第時:smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-1 09:08 PM 發表 查看引用來源

我個仔當然靚仔有型架啦,佢而家都溝死女啦,駛咩等第時:smile_o11:
咁就恭喜哂大少囉:smile_o12:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-1 09:08 PM 發表

我覺得好普通姐,剩係得個cute字:smile_o11: (唔好打我)

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-11-2 06:51 AM 發表 查看引用來源
咁就恭喜哂大少囉:smile_o12:
公喜佢咩呀:smile_o10:

引用:
原帖由 平凡不平凡 於 2009-11-2 09:11 AM 發表 查看引用來源

我覺得好普通姐,剩係得個cute字:smile_o11: (唔好打我)
傻啦,各花入各眼,我個仔係我心目中梗係至靚仔至有型架啦,

唔駛你認同既:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-1 09:07 PM 發表 查看引用來源

好呀慢慢啦:smile_o06:
sor圖媽,琴日番到屋企就訓著左:smile_o03:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-2 09:15 AM 發表

公喜佢咩呀:smile_o10:
佢話恭喜大少咁易溝女呀:smile_o09:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-2 09:16 AM 發表

好串:smile_o14:
咁佢個老豆老母高唔高先?:smile_o01:
如果佢將來靚仔而唔高都係冇用:smile_o13:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-2 09:16 AM 發表

仲有圖媽,你留左一句:

我個仔係我心目中梗係至靚仔至有型架啦 (就算佢將來係醜樣我都係咁話)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆