上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.13)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.9k

引用:
原帖由 做地盤的阿叔 於 2009-8-18 02:47 PM 發表 查看引用來源

你又話搵梗:smile_41:
我係想搵, 不過我話我未出post, 你點會咁快知:smile_42:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-18 02:44 PM 發表 查看引用來源

咪講其他post, 廢事誤會呀:smile_o10:
知道,鬼王.......

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-18 02:48 PM 發表 查看引用來源

唔可以架咩:smile_41: 我都唔知喎:smile_13:
我怕有 d 人誤會咋, 妳又未同果個女仔吹過水:smile_o10:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-18 02:49 PM 發表 查看引用來源

我係想搵, 不過我話我未出post, 你點會咁快知:smile_42:
唔出奇. 我有高智慧

引用:
原帖由 郭靜 於 2009-8-18 02:49 PM 發表 查看引用來源

知道,鬼王.......
sorry.............多事左 tim

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-18 02:47 PM 發表 查看引用來源
你唔洗徵 啦:smile_40: 仲徵黎做咩啫:smile_34:
點解唔使徵呀 ? 鬼哥都話 work:smile_13:
我費時比人話我唔鐘意星期六,:smile_45:  
係因為冇人約你呀ma, 不知幾hurt

引用:
原帖由 做地盤的阿叔 於 2009-8-18 02:51 PM 發表 查看引用來源

唔出奇. 我有高智慧
有冇咁利害呀, 妨唔係岩岩行過見到咩:smile_45:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-18 02:55 PM 發表 查看引用來源

有冇咁利害呀, 妨唔係岩岩行過見到咩:smile_45:
你睇少地盤從業員:')

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-18 02:50 PM 發表 查看引用來源

我怕有 d 人誤會咋, 妳又未同果個女仔吹過水:smile_o10:
哦, 明白, 我都見出面好多徵男:smile_45:
所以我冇出post,費時唔夠人黎好瘀:smile_30:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-18 02:52 PM 發表 查看引用來源

sorry.............多事左 tim
唔緊要,(男鬼王/女鬼王)都是好心提我們的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆