上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第三版]

收藏  |  訂閱
1.5k  38.2k

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-5 08:19 PM 發表 查看引用來源

我就一星期飲5-6晚度啦, 星期日多數同朋友食下飯甘, 不過都飲十零支大啤既...:smile_30:, 基本上係日日飲, 所以我捐唔到血既, hahaha
基本上團長、韓國人同頭目呢三件外星人體内流緊的,唔係血,係酒精來的!:smile_o14:

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-5 08:19 PM 發表 查看引用來源

有正既高妹就幫我留個電話!:smile_o06:
我唔同,高矮瘦都冇問題,只有係正的都可以幫我留電話。:smile_o06:

但一定要走肥!:smile_o08:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-5 08:40 PM 發表 查看引用來源

ching 記得我嗎?你好!

你真識講笑! ching 樣衰?咪玩啦!:smile_o10:
硬係記得,
但你上星期無嘜同我飲,
下次補數!:smile_o13:

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-5 09:00 PM 發表 查看引用來源

硬係記得,
但你上星期無嘜同我飲,
啱架啦
佢最鍾意飲酒

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-5 08:45 PM 發表 查看引用來源

基本上團長、韓國人同頭目呢三件外星人體内流緊的,唔係血,係酒精來的!:smile_o14:
可能酒精就係佢地既能源
冇酒精會餓死 :smile_30:

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-5 09:00 PM 發表 查看引用來源

硬係記得,
但你上星期無嘜同我飲,
因為我好唔飲得,好快就醉,所以要同我飲的話。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。一定要早!:smile_o05:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-5 08:18 PM 發表 查看引用來源

係重未有再進一步消息, 有咩風吹草動,會pm你地架啦:smile_44:
pm埋我thx!!!!

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-8-5 09:05 PM 發表 查看引用來源

啱架啦
佢最鍾意飲酒
咁就要幫手隊囡啦!!:smile_o13:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-5 09:12 PM 發表 查看引用來源

因為我好唔飲得,好快就醉,所以要同我飲的話。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。一定要早!:smile_o05:
或者十二點鐘,
你醉醒之時!?:smile_o10:

引用:
硬係記得,
但你上星期無嘜同我飲,
你好呀!!! 我係食宵夜時坐你同R之間那位,上次冇走過你那一檯同你飲, 下次補數:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆