上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-25 10:46 AM 發表 查看引用來源
佢答你吾到架啦,佢禽晚巳经比我殘咗2個鍾,今日得番半絛人命:smile_03:
又名, 即吹水也, 2粒鐘都吹唔夠呀....有人仲要比風吹添, 係咪呀 ??  :smile_o16:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-25 02:17 PM 發表 查看引用來源

午安呀, QQ靚女 ! 我今早忙於做野, 而家先得閒呀 !! 你好嗎 ?? :smile_o05:
你返黎喇....擔心死我喇:') :')
老柴佢對你做過d 咩黎呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-25 12:09 PM 發表 查看引用來源

摧殘??:smile_14: :smile_14:
喂...老柴...你對佢做過d 咩黎呀?
:smile_53:  吹呀吹, 讓這風吹....

我地只不過上左一堂生物堂, 一齊研究人體各樣器官姐.... :smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-5-25 12:49 PM 發表 查看引用來源

摧花乎?!?!?!
怪不得佢要叫唔好啦!啥哈哈……
無花呀, 只有盆爛吉咋....有無人要呀 ???  :smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-25 02:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_53:  吹呀吹, 讓這風吹....

我地只不過上左一堂生物堂, 一齊研究人體各樣器官姐.... :smile_29: :smile_29: :smile_29:
嘩....吹足2個鐘呀:smile_14: :smile_14:
老柴真係勁呀
咁你吹左咁耐, 攰唔攰呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-25 02:23 PM 發表 查看引用來源

你返黎喇....擔心死我喇:') :')
老柴佢對你做過d 咩黎呀?
:smile_55: 我同佢.......已經.......唔講啦 !!  

哀哀哀.......佢......哀哀哀:smile_24: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-25 02:28 PM 發表 查看引用來源

嘩....吹足2個鐘呀:smile_14: :smile_14:
老柴真係勁呀
咁你吹左咁耐, 攰唔攰呀
我而家都幾眼瞓架 !!!

但老柴果然係一位好風趣, 好串咀, 好好人....又好man既男人:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-25 02:32 PM 發表 查看引用來源

我而家都幾眼瞓架 !!!

但老柴果然係一位好風趣, 好串咀, 好好人....又好man既男人:smile_47: :smile_47:
咁吹兩個鐘梗係累啦!:smile_o10:

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-5-25 06:55 PM 發表 查看引用來源

咁吹兩個鐘梗係累啦!:smile_o10:
今晚我一定會早瞓....呵呵 :smile_15:

講完笑,要補充,lemon吾係一個隨便ga女仔呀,她只不過好講笑咋,lemon聲線甜美,溫柔可愛,仲博學多才,仲好有愛心,真係一個好姑娘啊:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆