上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

第一轉起雙個個係我呀:smile_30:

C Hing 個個番到嚟 你估我,我估你 . . . 好鬼正:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 11:38 PM 發表

多謝讚賞!我都系沉左船5年,錯過好多野,由而家起要勤力d搵女!:smile_30:
要追回以前曾經所失去的...

曾經, 呢句說話, 我都跟自己說過。

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-16 11:35 PM 發表
可能我太小出聲, 只認得好少 C Hing.  下次勤力D先!:smile_22:
我都唔多清楚邊個, 可以講下..?

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:36 PM 發表

你咁清楚....間巨房唔係好多人ja bor
你起雙個個?
巨房?
我講係午茶時果陣喎.... 無認錯ma?

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-16 11:40 PM 發表
第一轉起雙個個係我呀:smile_30:

C Hing 個個番到嚟 你估我,我估你 . . . 好鬼正:smile_30:
喂, 係呀,
你係咪就係揀左其中一個黑色衫low cut的女呀, 好很正呀, 我杯茶。不過好快係咪放生左?
你叫我要左佢丫嘛 :smile_13:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 11:36 PM 發表

老9,慢慢黎,唔急!:smile_30: :smile_30:
佢人唔係老呀, 碌9就唔知啦!!!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-6-16 11:40 PM 發表
係咪要3飛啊????
3飛事小, 5Q至勁嘛:smile_30:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:36 PM 發表

係呀, 個團好好玩。
真係費盡心思。
我真係覺得自己去左康泰旅行團, 不過有女相陪。
似中旅果d, 特別係個dinner:smile_30: :smile_30: :smile_30:
(only joking)

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 11:41 PM 發表

巨房?
我講係午茶時果陣喎.... 無認錯ma?
打多左個"巨"定

係呀tea time..我返去時見到"長空", 其他的兄弟都唔係好記得...
say say ur look and face and which gals u choice?

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:42 PM 發表

佢人唔係老呀, 碌9就唔知啦!!!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
我見囡囡好 high, 都應該是老而老而彌堅 掛:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆