上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  535.0k

有時聽聲音,加上自己嘅想象力,仲迷人過睇鹹片🤣🤣🤣
回想起以前 Dos 玩 BBS 時代,download  嘅扑野語音檔案,因為把女聲好聽,總會幻想條女樣靚身材正又有魅力
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-18 12:46 發表 查看引用來源
嗰日晏晝唔知行乜嘢運,居然接到幾單唔大唔細嘅盤,單係嗰個晏晝就有皮幾嘢commission!
R:你條友仔今日咁旺場呀?
我:邊夠你嚟?250攪乜,好似收緊貨。
R:放心,到時候一齊做嘢。
我:OK!(250 (于X海先生當年旗下嘅股仔)後來的確嚟料,不過 ...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-18 15:01 發表 查看引用來源
回想起以前 Dos 玩 BBS 時代,download  嘅扑野語音檔案,因為把女聲好聽,總會幻想條女樣靚身材正又有魅力

...
同意呀!有時聽啲人post上來果啲聲音檔都好正,起碼應該係真反應,唔會係AV果啲咁假!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-18 14:46 發表 查看引用來源
唔駛啦,佢屋企咁有米!同埋果邊啲鬼妹可能玩得仲激!😬
鬼妹都未必有持續有咁大需求。

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-18 15:01 發表 查看引用來源

...
反而我睇文字比較多,通常都係幻想我老婆係女主角,咁樣嘅想像空間大好多。🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-18 14:06 發表 查看引用來源
Steven真係好勁!😬
有時天生嘅嘢,我哋恨唔到的。😞

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-18 14:11 發表 查看引用來源

其實咁樣係害咗Steven,雅典娜就好似白粉咁樣,對於佢嚟講上咗癮之後,去到英國之後可唔可以搵到代替品頂住鋪毒癮。
後來有短暫聯絡過,佢喺嗰度食鬼妹多。不過唔夠半年就冇再聯絡。

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-18 14:40 發表 查看引用來源

係鼓勵佢, 去到英國讀好D書, 第日有車有樓, D女仔排住隊任佢揀啦.
佢屋企大把錢。富二代呀。

引用:

...
非常同意。人嘅想像力太豐富。。。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-18 16:48 發表 查看引用來源

反而我睇文字比較多,通常都係幻想我老婆係女主角,咁樣嘅想像空間大好多。🤣
我都係!😆😆😆

回覆 1001# tommy414 的帖子

this??
冇畫面都有幻想?

https://mega.nz/file/AO9AzQLZ#ro ... SJ9WneZF4eY0SUVZTgg

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆