上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.4k

沉左條船:smile_13: 係條正骨女。一個星期上去1-2次,次次都做D貴既項目,成個月了。都好好頃(可能對個個都係):smile_35: ,問佢可唔可以出去玩都話可以。但只有去過一次食野,果次約左但臨時話有客指定要佢加班,咁我話無計,仲專誠上來搵你:smile_27: 咁過左一陣佢問我走左末,我話末,佢話可以出來。結果都係食左一半,公司又Call佢返左去。:')

佢知我有個同居女友,(我都無隱瞞),就話叫我多D返去陪佢,係咪無行?唉,我都知我係賤男衰仔架La,但有時真係好難唔沉
我都成日上去做野好耐Ga,但今次第一次沉渣:')  點算?

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-10-9 01:06 AM 發表

如果師姐想証明自己的人生是多麼的運氣好....咁要多D上黎....因為這裡集中了賤男....雞蟲....人渣.....這樣才可以襯托起師姐身邊所認識的正人君子.....是多麼的高貴......但如果是D賤男....雞蟲....人渣都不願識 ...
其實我冇你諗咁多架~

引用:
原帖由 wingapple 於 2008-10-9 11:31 AM 發表 查看引用來源

其實我冇你諗咁多架~
我凈係想提醒你地d賤男....雞蟲....人渣.....小心性病咋!~~
你過晒鐘都仲唔去食藥既 :smile_41:

引用:
原帖由 spinosaurs 於 2008-10-9 11:21 AM 發表 查看引用來源
沉左條船:smile_13: 係條正骨女。一個星期上去1-2次,次次都做D貴既項目,成個月了。都好好頃(可能對個個都係):smile_35: ,問佢可唔可以出去玩都話可以。但只有去過一次食野,果次約左但臨時話有客指定要佢加班, ...
無女朋友就沉都無防,但你有固定既另一半,問題就唔係咁簡單。

請三思!

引用:
原帖由 wingapple 於 2008-10-9 11:31 AM 發表 查看引用來源

其實我冇你諗咁多架~
我凈係想提醒你地d賤男....雞蟲....人渣.....小心性病咋!~~
思覺失調的大姨.....

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-2 08:48 PM 發表

叫港女快X D收皮同食X屎啦:smile_22:
哪里的女人都一样
为什么责任总在女人身上
干嘛不自巳想想呢

引用:

其實我冇你諗咁多架~
謝謝...我不是雞蟲...
我只是一個男人意外識到一個做小姐的女朋友...
因為我愛她, 當然她也愛我我才不介意和她一起...
只因她只是沒文化才選擇下海去, 國內情況就是如此...

一個女仔沒學識可以找多少錢? 不像香港, 只要懂英文就所向無敵!
你不如想想自己有多幸福才再說吧! 國內沒錢的人多的是!
你應該多感謝你現時的生活才對!

引用:

其實我冇你諗咁多架~
實在看不通你所思, 所以只好敬告閣下閉上專嘴! :smile_44:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-10-10 04:55 AM 發表 查看引用來源

實在看不通你所思, 所以只好敬告閣下閉上專嘴! :smile_44:
社長,唔駛同佢噪!:smile_14:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-10-10 04:47 AM 發表 查看引用來源

謝謝...我不是雞蟲...
我只是一個男人意外識到一個做小姐的女朋友...
因為我愛她, 當然她也愛我我才不介意和她一起...
只因她只是沒文化才選擇下海去, 國內情況就是如此...

一個女仔沒學識可以找多少錢? 不 ...
有d人以為返大陸既男人就係雞蟲
大陸既女人就係雞
同依類人講野係無得講咖,咪由佢囉:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆