上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

今日為止,我睇左個 ending 6次,每次睇完,心情仍舊很down

wor so danger!!
i afraid some crazy guy post on 1000:smile_27:

kukuku

引用:
原帖由 siuming929 於 2007-9-28 02:25 AM 發表
你想吹咩先:smile_13:

你食左我個1001!!!!!! why!!!!!!

唉...我都去爆石..洗碗..訓教...聽日先睇..好野要慢慢欣賞:smile_40: :smile_40: ..拜拜

引用:
原帖由 mathrewc 於 2007-9-28 02:27 AM 發表

你食左我個1001!!!!!! why!!!!!!
你有話先留個1001俾你咩= =對唔住囉..:smile_13:

大家唔好等拉~~~我決定左明天post~~~絕不再推遲~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!

大家放工放學就有得睇!!!!!!!!!!!!

(因為我好眼訓*.*~~~)

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-28 02:35 AM 發表
大家唔好等拉~~~我決定左明天post~~~絕不再推遲~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!

大家放工放學就有得睇!!!!!!!!!!!!

(因為我好眼訓*.*~~~)
哦..我聽日考試...我驚我考得唔好冇心機睇:smile_13:

waiting for you...

心急心急
期待個完美結局:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆