上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  280.0k

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-15 04:52 AM 發表 查看引用來源
sorry呀。。返到屋企就輸左比張床。。
而家半夜起身,
可能因為吾算好凍,我又關曬窗同門訓。。蓋綿被
醒左訓到出曬汗添。。
而家去沖個涼先
好啦。說好的出賣朋友照。。來了
今次右邊既係kitty妹妹,哈

點解我睇唔到有圖既?🤔唔通我又錯過左?😞😞

哈哈,我終於見到喇,我覺得右邊係kitty,留著長長的秀髮😍😍

右邊係KITTY,睇CUP 數就知

引用:
原帖由 akitty 於 15/1/2018 04:52 發表 查看引用來源
sorry呀。。返到屋企就輸左比張床。。
而家半夜起身,
可能因為吾算好凍,我又關曬窗同門訓。。蓋綿被
醒左訓到出曬汗添。。
而家去沖個涼先
好啦。說好的出賣朋友照。。來了
右邊係你
估中要有特別獎 xd
成個旅程有冇咩特別嘢分享?

我覺得左邊係你囉

今次右邊係我
居然有師兄係睇cup數來認我:smile_35:甘都得。。

無獎品嫁。。都無講過係有獎問答遊戲。。

嗯。。旅行期間真係無啲咩野可以講。。
都話左同個男仔無野,吾會有野發生。。
連影呢啲相。。都係佢影。
但都係無野發生過。。
更何況仲有個女仔fd係度呢。。

引用:
原帖由 akitty 於 15/1/2018 12:21 發表 查看引用來源
今次右邊係我

連影呢Ú ...
我係認得你個嘴仔...
或者我問得唔夠好
特別嘢唔一定係甜(你飛之前我記得你講過唔會有)
我係想知走甜又特別嘅嘢有冇
今晚番去仲使唔使幫bb氹番大嫂?

你大CUP 過你朋友嘛
引用:
原帖由 akitty 於 15/1/2018 12:21 PM 發表 查看引用來源
今次右邊係我

連影呢Ú ...

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-15 12:21 PM 發表 查看引用來源
今次右邊係我

連影呢Ú ...
我都想係你個位男朋友仔,可以幫你影靚相,勁葡萄咯😞😞😞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆