上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.7k

引用:
原帖由 neozep 於 2018-6-13 06:15 PM 發表 查看引用來源

尋晚去左非中區的,做咗個850 150min,事頭婆在鋪,無揀女,黎左個普通樣的,因為來之前已經按左邪,諗住正經享受吓,一路我都無講野安安份份,轉左身按腿都無野發生,去到按左手,佢將我手放喺佢肚,間唔中掂到波邊,都諗住無乜野,到右手時,將我手越放越高,咁我都試吓隔衫摸吓又無縮,咁胆大d伸埋入去又得喎,跟住仲送到埋口,下路又通埋,濕到呢,不過見好就收,按埋頭就完事,又無R貼士,醒多1舊水走人 ...
C兄 按一次預兩個半鐘,都幾識嘆喎。
我都係去泰國先會一次過按咁耐。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-13 10:21 PM 發表 查看引用來源

C兄 按一次預兩個半鐘,都幾識嘆喎。
我都係去泰國先會一次過按咁耐。
間唔中豪吓

引用:
原帖由 neozep 於 2018-6-13 06:15 PM 發表 查看引用來源

尋晚去左非中區的,做咗個850 150min,事頭婆在鋪,無揀女,黎左個普通樣的,因為來之前已經按左邪,諗住正經享受吓,一路我都無講野安安份份,轉左身按腿都無野發生,去到按左手,佢將我手放喺佢肚,間唔中掂到波邊,都諗住無乜野,到右手時,將我手越放越高,咁我都試吓隔衫摸吓又無縮,咁胆大d伸埋入去又得喎,跟住仲送到埋口,下路又通埋,濕到呢,不過見好就收,按埋頭就完事,又無R貼士,醒多1舊水走人 ...
又係睇到扯晒旗。

我自己都好鍾意熟女,咁當然我個range係去到below 50, 我都有講過我以前一向幫襯一樓一既泰國按摩+開大或手作。我覺得已經好正。

引用:
原帖由 choichoichoi777 於 2018-6-14 01:40 PM 發表 查看引用來源
我自己都好鍾意熟女,咁當然我個range係去到below 50, 我都有講過我以前一向幫襯一樓一既泰國按摩+開大或手作。我覺得已經好正。
一樓一 明買明賣 好似又少咗D偷偷地果種感覺。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-14 05:38 PM 發表 查看引用來源

一樓一 明買明賣 好似又少咗D偷偷地果種感覺。
咁又係。

有冇C兄可以教下點樣po相,想同大家分享下。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-14 07:14 PM 發表 查看引用來源
你咁樣, 佢好快無得做啊....:'):'):'):')

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆