上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.8k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-8-27 02:52 PM 發表 查看引用來源

大聲果吓係嚟緊....我聽返先知自己咁high, 諗返起又想比人推啦....
老公啜到linlin 硬硬下面重重地快遞jj
入洞引爆,靚太高潮
叫得超大聲。。。握住波波後面勁推靚太

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-27 02:58 PM 發表 查看引用來源

老公啜到linlin 硬硬下面重重地快遞jj
入洞引爆,靚太高潮
叫得超大聲。。。握住波波後面勁推靚太
老公要我坐上去 un,佢會突然頂上去,直至我高潮嚟緊時即刻拔出大肉腸,要我想嚟又嚟唔到好似貓咁叫春.....我依家一邊打字老公一邊喺我提子邊打圈同𡃶頸....好痕呵....

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-8-27 12:52 AM 發表 查看引用來源

聽完話我知有冇聽住打JJ
硬咗咗小小;下次放長 d 可能會 打 JJ

靚太叫得好淒厲喎

錄音太短,唔夠喉。有否長啲。haha

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-8-27 04:08 PM 發表 查看引用來源

老公要我坐上去 un,佢會突然頂上去,直至我高潮嚟緊時即刻拔出大肉腸,要我想嚟又嚟唔到好似貓咁叫春.....我依家一邊打字老公一邊喺我提子邊打圈同𡃶頸....好痕呵....
靓太愈淫老兄玩得再起勁。。。玩到靚太個心突然跳出來 hihi ...在你最高漲時停下來.....見水水湧出...西西吸下吸下....超好看

指甲邊微薄薄力量括大長提令靚太再淫上一個層次.....
很久冇見你的厚肉大陰唇鮑魚。。從會陰位慢慢將腳尖奶上去…經過大陰唇上下上上下下地啜啜吸吸奶奶。。。中指勁速度隊入陰道內上壁左左右右撩撥它。。。豆豆忽然跳躍升起。。。脷尖啜啜打圈在其中

靚太舒服???

引用:
原帖由 加元 於 2017-8-29 11:44 PM 發表 查看引用來源

硬咗咗小小;下次放長 d 可能會 打 JJ
晏啲放多段出來比你打😜

引用:
原帖由 青衣113 於 2017-8-30 02:29 AM 發表 查看引用來源
靚太叫得好淒厲喎
比人深入推進時觸碰到最敏感位置時根本無法控制地叫....😅

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-8-30 09:40 AM 發表 查看引用來源

晏啲放多段出來比你打😜
靚太唔回我概!!😭😭😭😭
靚太日日都想要??
放長D時間比讚賞你的人打😇😇😇上天

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-30 08:25 AM 發表 查看引用來源

靓太愈淫老兄玩得再起勁。。。玩到靚太個心突然跳出來 hihi ...在你最高漲時停下來.....見水水湧出...西西吸下吸下....超好看

指甲邊微薄薄力量括大長提令靚太再淫上一個層次.....
很久冇見你的厚肉大陰 ...
好舒服!快來奶我厚肉陰唇....長提已硬晒!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆