上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.3k

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-15 01:20 AM 發表 查看引用來源
話我知啦~~~~~~~~~~~~~:smile_o13::smile_o06::smile_o06::smile_o06:
其實我自己都唔知,等我整到我至愛既口味再話你知

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-15 01:21 AM 發表 查看引用來源
咁就岩啦~我都祝你同另一位師妹~中秋節快樂~
節日有咩活動呀?:smile_o13:
節目係困在宿舍讀書,星期一又考試

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-15 01:32 AM 發表 查看引用來源

其實我自己都唔知,等我整到我至愛既口味再話你知
快D搞清楚你至愛既口味啦~唔係等到生日無蛋糕食嫁啦~:smile_o11:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-15 01:33 AM 發表 查看引用來源

節目係困在宿舍讀書,星期一又考試
無約人去玩咩~難得節日~咁無聊~要考試:smile_o03:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-15 01:43 AM 發表 查看引用來源
快D搞清楚你至愛既口味啦~唔係等到生日無蛋糕食嫁啦~:smile_o11:
幾乎年年都無蛋糕食,慣架la
等身體好d,自己整俾自己食,又無人話生日先准食

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-15 01:44 AM 發表 查看引用來源
無約人去玩咩~難得節日~咁無聊~要考試:smile_o03:
無丫
無人約我(有一個既,但我唔想理佢)

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-15 01:51 AM 發表 查看引用來源

無丫
佢咪好可憐

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-15 01:50 AM 發表 查看引用來源

幾乎年年都無蛋糕食,慣架la
等身體好d,自己整俾自己食,又無人話生日先准食
咁又係~不過我生日就好少食蛋糕~
如果有人整比我食啦好LU~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-15 01:51 AM 發表 查看引用來源

無丫
哈哈哈~咁就岩啦~唔想理佢唔好夾硬出啦~唔係無樂趣~
而且你仲病緊~最好既節目就係休息~等下年中秋無人約~我約你~:smile_o13::smile_o12:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-15 02:03 AM 發表 查看引用來源
咁又係~不過我生日就好少食蛋糕~
如果有人整比我食啦好LU~
搵個女朋友咪得
我淨係會整俾3個男人食,大圍個d唔算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆