上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.1k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-9-2 04:12 AM 發表 查看引用來源
再交代一下果個曾經令我差d沉船既姐姐,最近佢個fd係QQ同我講話狗狗反左鄉下嚕~衣家就做埋準媽咪~我第一樣叫佢幫我恭喜狗狗,第二即刻計計有無機會關我事= =另外一個上過佢屋企玩既,姐係話我知狗狗果單野既果個,反左 ...
:smile_30:  重係樹沉醉緊你d舊屎呀

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-9-2 02:39 PM 發表 查看引用來源

我琴日踏反上去匯美呀嘛~又知左咁多野,有感而發姐老青

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-9-2 02:39 PM 發表 查看引用來源

舊事不需記:smile_15:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-9-2 04:17 PM 發表 查看引用來源

我琴日踏反上去匯美呀嘛~又知左咁多野,有感而發姐老青

飛G輝:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-2 01:49 PM 發表 查看引用來源
下午一入:smile_o13:
幾時節分??

香討荷蘭橙 , 夜遊團金句 :

沉船沉正大陸雞,真係『絕對可憐』,好天真好傻。

大家晚安 !

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2011-9-2 07:35 PM 發表 查看引用來源
香討荷蘭橙 , 夜遊團金句 :

沉船沉正大陸雞,真係『絕對可憐』,好天真好傻。

大家晚安 ! :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
點解昵?:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-9-2 10:06 AM 發表 查看引用來源
日嘈夜嘈,講到尾,你係想開團铜食硓:smile_o06:
你講乜野搵食甘難聰呀 , 內遊版邊有團長開團搵食架 , 見習版主講到明唔準架 !

我開團既目的係 :

版主冇條件服務,
冇條件為淫民服務

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-9-2 10:54 AM 發表 查看引用來源

啊!明白,我又唔駛開團搵食,你要偏既話都唔關我事,最多我唔再上黎依度,再見!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
見習版主講明唔準團長開團搵食 , 點解你重要講呢 ? 唔通你認為呢度既團長真係會開團搵食 ?

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2011-9-2 07:41 PM 發表 查看引用來源

你講乜野搵食甘難聰呀 , 內遊版邊有團長開團搵食架 , 見習版主講到明唔準架 !

我開團既目的係 :

版主冇條件為我服務,
我冇條件為淫民服務。

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
即係大家都吾洗你serve我,我serve你:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆