上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 kisshing 於 2010-10-15 10:12 PM 發表 查看引用來源
你會唔會幫萍萍報牛
發兄?
劉金發自身難保呀!

引用:
原帖由 elampersian 於 2010-10-17 12:59 PM 發表 查看引用來源
萍萍好慘呀,唔係佢自己一個人承擔呢個屈辱就無問題,雖然佢都好慘,但係會俾人要脅去害其他人先係重點呀

希望發哥可以幫到佢啦
好似萍萍咁慘的人,在娛樂圈好多呀!幫惦唔得咁多!:smile_39:

引用:
原帖由 jerryhkk 於 2010-10-18 03:47 PM 發表 查看引用來源
hi 發哥

其實小弟都唔算係奈兒既fans, 只係覺得佢由吹氣公仔變到一個歌星, 劇情好豐富, 好有娛樂性質咁.  所以好想知佢之後會係點.

呢獲萍萍咁比劉總害左, 又唔敢報警.  睇黎有d伏筆喎.  唔通你會比佢出賣?!   ...
有寫武俠,也有寫文藝,置於在哪裏可看到‥‥‥‥不可說!

引用:
原帖由 Nido 於 2010-10-18 01:53 AM 發表 查看引用來源
一次過睇晒...一個字:非常好睇!
呢篇同之前既風格上有好大既唔同...慢慢由死人劉金發到明朝大佬到總編...
今次故事層面多左... 少左個重心...感覺有D亂同散...不過都好睇!

加油!!!支持你一世做死人 ...
其實每一個小故事都在表現小說的『主題』,繼續看下去啦。由第35開始,進入10集的結局篇!

引用:
原帖由 spamna 於 2010-10-16 09:23 PM 發表 查看引用來源
發哥,人人想要好嘢,唔正都唔睇哎,同樣的,你的作品打遍無敵手,情色有情色呀:smile_o06:
無咁厲害‥‥‥‥‥‥‥‥

thanks for sharing

十六年前,童莉華在電影『秋色』裏飾演一位年輕女教師,美麗的樣子迷倒不少少男!而在戲裏的出色的演技,使她獲得了當屆『金像影后』。
     今年三十四歲的她,在新戲裏飾演一位迷一樣的女人『沓子』,她將在鏡頭前,脫光了衣服,三點盡露,一眾鹹濕佬(包括劉金發),早己期待這套片上演,可以一睹影后的『全相』!‥‥‥:smile_47:

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆