上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.6k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-29 07:55 PM 發表 查看引用來源
你都係欠臨床經驗,好多女仔真係寧給你小都唔願比你撩架,因用手容易發炎,何彷陌生人又怕你用鹰爪功:smile_o14:
禾都幾有道德架,每次剪短手指甲,才new hey

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-3-29 08:54 PM 發表 查看引用來源

沈啦唔緊要, 最多我同你診証
沈船要駛好多錢架喎:smile_19:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-3-29 08:56 PM 發表 查看引用來源

其實每次我撩親都好慢, 同埋之前會洗手, 好驚整親佢
溫柔啲好.贊同:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-29 08:46 PM 發表 查看引用來源

咁玩法會吾會沉船架
你沉既只係响慾火方面,你絕對唔會跟她談情,這點我沒有担心過呢:smile_o03:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-29 09:14 PM 發表 查看引用來源

禾都幾有道德架,每次剪短手指甲,才new hey

洗鬼咁麻煩,用你條脷啦:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-29 09:24 PM 發表 查看引用來源

溫柔啲好.贊同:smile_35:
難道拳拳咁中埋去咩?!:smile_o14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-29 09:20 PM 發表 查看引用來源

沈船要駛好多錢架喎:smile_19:
講真搵到個堅既, 都唔會駛好多, 我每月比租(我係唔係一齊我都要租黎住), 應駛家用, 其他佢好少買靚衫靚鞋, 成日行街叫佢買佢都話貴, 佢自己有返工做SALES, 搵埋自己買下野, 剩返佢自己儲起

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-29 08:51 PM 發表 查看引用來源

加縢鷹:smile_35:

我覺得撩係最興奮的
禾用左一招插入後再用手拿著條野上下捯她,她像死去活來的反應呀:smile_o03:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-3-29 10:19 PM 發表 查看引用來源

講真搵到個堅既, 都唔會駛好多, 我每月比租(我係唔係一齊我都要租黎住), 應駛家用, 其他佢好少買靚衫靚鞋, 成日行街叫佢買佢都話貴, 佢自己有返工做SALES, 搵埋自己買下野, 剩返佢自己儲起
我就一千元租金,逢周六過去一齊食飯飲酒,間中同佢買下野咁,消費都係咁上下,唔會傾產:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-29 10:14 PM 發表 查看引用來源
你沉既只係响慾火方面,你絕對唔會跟她談情,這點我沒有担心過呢:smile_o03:
自以為無情刀.原來是多情劍客.:smile_o06: .:smile_o06: .:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆