上一頁下一頁
發新話題

引人入性吹水大本營 (Round 1413)

收藏  |  訂閱
1.5k  39.8k

引用:
原帖由 糖。 於 2009-11-2 01:08 AM 發表 查看引用來源

下次去..洗唔洗啪番d先呢:smile_40:
睇怕都要:smile_30:

引用:
原帖由 糖。 於 2009-11-2 01:08 AM 發表 查看引用來源

咁就去訓啦:smile_38: :smile_45:
年青一代.......把口真不該:smile_39:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-11-2 01:08 AM 發表 查看引用來源
我呢邊兩點幾喇,我訓先,你地慢慢:smile_o07:
早抖~~~~~~~Sam哥:smile_o07:

引用:

下次去..洗唔洗啪番d先呢:smile_40:
補充~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

「酒筲箕」絕對不是藥物,更絕無藥物成分,其特性和功效是純天然的膳食高纖食品,絕無副作用。和其他解酒產品的最大分別,是它於醉酒前發揮功效,而非醉酒後!在酒精進入血管前,已先將酒精吸附隔離,避免身體受酒精傷害及翌日宿醉衍生的煩惱,達到治標、治本、不易醉、不傷肝,又可如常暢飲及確保艷容等目的。

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2-11-2009 01:10 發表 查看引用來源

睇怕都要:smile_30:
穩陣d  :smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 2-11-2009 01:10 發表 查看引用來源

年青一代.......把口真不該:smile_39:
屌埋你都仲得:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-11-2 01:08 AM 發表 查看引用來源
我呢邊兩點幾喇,我訓先,你地慢慢:smile_o07:
辛苦你喇:smile_o06: :smile_o07:

引用:
原帖由 糖。 於 2009-11-2 01:07 發表 查看引用來源

:smile_03: :smile_03: 太好..唔夠膽跟..
wahahahaah~~ :smile_30:
引用:
原帖由 田心田心 於 2009-11-2 01:08 發表 查看引用來源

請參考~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

魔芋(Konjac)屬於南天科植物 ...
我食過一次.. 冇乜訓過去做兄弟..  第一次咁怕死走去買黎食..

真係要訓先喇~各位早抖:smile_40: :smile_43:

引用:
原帖由 田心田心 於 2-11-2009 01:11 發表 查看引用來源

補充~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

「酒筲箕」絕對不是藥物,更絕無藥物成分,其特性和功效是純天然的膳食高纖食品,絕無副作用。 ...
下次飲酒..啪番d先:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆