上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.6k

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-3-19 10:11 PM 發表 查看引用來源
正常可以反得返落去架
我就係話如果唔好彩既情況..真係太緊咪死?

引用:
原帖由 xchun927 於 2010-3-18 06:21 PM 發表 查看引用來源

但係我扯行果陣只係可以係包皮口見到個龜頭,但係未扯就反到一半,唔痛
咁樣有冇問題?
無問題的...
不過你試下反左先扯會唔會UN得好痛

引用:
原帖由 joe1230000 於 2010-3-19 10:12 PM 發表 查看引用來源

我就係話如果唔好彩既情況..真係太緊咪死?
好難會係咁(至少點緊都可以反返落去)
如果萬一發生此事大可以衝入急症室

包皮垢 應該點沖走啊
用極水都唔得 又驚用手:smile_24:
宜家好外眼啊 ==

引用:
原帖由 fatwawawa 於 2010-3-16 05:30 PM 發表 查看引用來源
我都係尋日去Dr.Chan到做手術...
同你一樣...今朝扯旗扯到醒左
星期四反咗陳醫生到覆診,佢幫我拆開D紗布,終於見倒個傷口啦:smile_46:
都幾靚仔,不過始終剛做完手術,我都叫醫生咗開多幾日控制生理反應D藥比我,
暫時進展良好  你呢???? Ching

我搵dr chan做完個幾week, 依家傷口冇咩點痛, 但扯旗個陣d皮扯到好緊, 緊到有d痛, 想問下是正常的嗎? d皮會否慢慢長番少少or鬆d?
thanks

引用:
原帖由 hoyin2000 於 2010-3-19 10:40 PM 發表 查看引用來源
包皮垢 應該點沖走啊
用極水都唔得 又驚用手:smile_24:
宜家好外眼啊 ==
要時間沖走囉
點解怕用手?真係痛先算啦

割包皮哂唔哂 除哂d 3,褲 個d野?

引用:
原帖由 SuN_t 於 2010-3-21 08:17 PM 發表 查看引用來源
割包皮哂唔哂 除哂d 3,褲 個d野?
剩係要除褲~同埋有被俾你冚上身

割左一個星期了,傷口仲有分泌物, "蕉"同傷口痴住紗布, ,每次折紗布都痛死:smile_27: , 有D傷口因為咁唔好添, 如果唔包紗布, 分泌物又令我唔舒服, 點算好,各位CHING有冇試過E個情況

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆