上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司微朋友會------part 8

收藏  |  訂閱
1.5k  25.1k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 05:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 估唔到你都想我唔收工...陪你多一陣..你係唔係開始慢慢甘感受到我既愛呀 :smile_24:
我叫妳唔好放工咋麻..我一陣閃架喇:smile_22:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-22 05:28 PM 發表 查看引用來源

咪撚喊啦...我唔識氹架:smile_42:
:smile_24: 好..你叫我唔喊...我就唔喊啦~~~:smile_24: 我唔會要你難做架:smile_24:

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-22 05:23 PM 發表 查看引用來源

咁又未必...
咁仲有d 咩可能呢?:smile_35:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 05:27 PM 發表 查看引用來源

你話你岩岩比人圍呀?
我地宜家只係做旁觀者...睇下小妹同靚仔心呢段情係點樣發展落去
今日度度都有人比武....

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 05:29 PM 發表 查看引用來源

我既死...對件事上面你係冇任何既幫助既
你顧掂你自己先啦
我無後顧之憂:smile_34:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-22 05:29 PM 發表 查看引用來源

我叫妳唔好放工咋麻..我一陣閃架喇:smile_22:
:smile_24: :') 你走啦..我唔會阻你架~~~..我...我...我.:') 我...自己一個可以架啦

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-22 05:24 PM 發表 查看引用來源

我未諗到有咩對付佢麻..:smile_22:
你一定得既

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 05:29 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 好..你叫我唔喊...我就唔喊啦~~~:smile_24: 我唔會要你難做架:smile_24:
咁妳仲打d死人喊公仔出黎做咩:smile_27:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-22 05:25 PM 發表 查看引用來源

我有冇眼花....:smile_27:
冇眼花
佢意思係唔撚得都要撚返黎比你....一個為你甘去渡火海的人.....就係小妹喇

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 05:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: :') 你走啦..我唔會阻你架~~~..我...我...我.:') 我...自己一個可以架啦
我未夠鐘呀...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆