上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【156】

收藏  |  訂閱
1.5k  26.8k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 09:13 AM 發表 查看引用來源
我一早對佢地唔順眼架啦
今日開始架??

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-21 09:15 AM 發表 查看引用來源

今日開始架??
今朝

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 09:13 AM 發表
我一早對佢地唔順眼架啦
Good morning everybody....人地免費俾地方你玩都話唔滿意....做人要包容呀!:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 09:38 AM 發表 查看引用來源
Good morning everybody....人地免費俾地方你玩都話唔滿意....做人要包容呀!:smile_38:
我地人多佢生意做得大呀.................香港好多免費報紙,無人睇佢就死架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-21 09:02 AM 發表

wow I love it:smile_47: :smile_47:
老師呀....呢度轉左幾多分鐘, 幾多秒鐘, 幾多個鐘前發表, 好睇佢唔順眼呀:smile_o03: :smile_o03:
Good morning QQ...其實真係整餅...15分鐘啱啱熟!:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 09:38 AM 發表 查看引用來源
善意批評要接受,惡意批評要聽

古人,,,你好嗎,,早早晨呀,,,,

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 09:40 AM 發表
我地人多佢生意做得大呀.................香港好多免費報紙,無人睇佢就死架
唔怕喎...香港始終有你!:smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 09:41 AM 發表
善意批評要接受,惡意批評要聽
重有......無聊批評要炳!:smile_34:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-7-21 09:41 AM 發表
古人,,,你好嗎,,早早晨呀,,,,
Good morning 愛達利!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆