上一頁下一頁
發新話題

30/5 R's 打成一片好玩 C P有錢佬團 [第十一版] (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.2k  36.5k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-28 08:42 PM 發表 查看引用來源

俾錢俾自己飯盒租既.....照計點都要有啦:smile_45:

不過....而家O的女連電腦都有....唔會真係冇冷氣呀
要我俾錢養我就唔會囉!:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-28 08:29 PM 發表

http://newhouse.dg.soufun.com/house/2819342462.htm
呢個係麗景花園,唔係麗景新園...花園係火車站個便, 舊好多既...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-28 08:40 PM 發表 查看引用來源

成個大廈無咩人開冷氣, 甘你就一定唔會涼,都唔好講話凍, 同埋隔音好差...我都領左野...同埋個個冷氣維護費好甘, 一個月都成200, 未計水電管理....
點解聽落"冷氣維護費"好似明屈咁....一個月200...一年就2400....真係年年新冷氣都得囉:smile_42:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-28 08:40 PM 發表 查看引用來源

曼仔好平姐宜家, 1k鬆d, 我之前都有住過....不過我養左兩隻狗,個度無露台,所以唔方便之嘛....重有一樣野, 就係佢地行中央空調, 即係如果成個大廈無咩人開冷氣, 甘你就一定唔會涼,都唔好講話凍, 同埋隔音好差...我 ...
我有個凡仔 fd咪住果度囉!!!!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-28 08:47 PM 發表 查看引用來源

點解聽落"冷氣維護費"好似明屈咁....一個月200...一年就2400....真係年年新冷氣都得囉:smile_42:
根本就係屈@@

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-28 08:42 PM 發表 查看引用來源
俾錢俾自己飯盒租既.....照計點都要有啦:smile_45:
不過....而家O的女連電腦都有....唔會真係冇冷氣呀
事實係有好多女為咗慳錢, 真係走去住啲平價出租屋, 入面真係乜都冇架 :smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-28 08:47 PM 發表 查看引用來源
唔係好似, 係明屈 :smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-5-28 08:41 PM 發表 查看引用來源
R兄13號大party希望冇事喇,,而家俾本雜誌咁搞一搞,因為我已經好撚痕喇,唔係到時真係要無比膏查細佬止痕
玩少陣無所謂:smile_39: ....不過咁早PLAN定既生日PARTY去唔到就係好冇癮囉:smile_13:

我要多的祈禱希望到時風平浪靜, 順利HAPPY:smile_40:

引用:

曼仔好平姐宜家, 1k鬆d, 我之前都有住過....不過我養左兩隻狗,個度無露台,所以唔方便之嘛....重有一樣野, 就係佢地行中央空調, 即係如果成個大廈無咩人開冷氣, 甘你就一定唔會涼,都唔好講話凍, 同埋隔音好差...我 ...
咁就唔係咁好喇!冷氣係好重要

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-28 08:53 PM 發表 查看引用來源

玩少陣無所謂:smile_39: ....不過咁早PLAN定既生日PARTY去唔到就係好冇癮囉:smile_13:

我要多的祈禱希望到時風平浪靜, 順利HAPPY:smile_40:
睇風向囉...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆