上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

樓主, 你返黎未呀 ?? 我得我一個人係屋企, 我好驚呀...你可唔可以黎救我, 比碗白飯我食呀 ?? :smile_44: :smile_44:

靚妹,等我話你知,當一個人做咗虧心事,例如不敬長輩,夜晚黑就要小心嘞:smile_o14:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-24 09:51 PM 發表 查看引用來源
靚妹,等我話你知,當一個人做咗虧心事,例如不敬長輩,夜晚黑就要小心嘞:smile_o14:
老爺爺, 唔係唔係, 老柴兄, 我無做過一件虧心事(一日咁多), 我係一個好人黎架(用國語讀), 不過, 我都怕黑架, 因為我發現好多時我都係夜晚黑先見到你既.......見X:smile_o02:

我嘅選擇真係無錯,禽晚真係每隔1個鍾1轉,逃過大難:smile_o01:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-25 08:31 AM 發表 查看引用來源
我嘅選擇真係無錯,禽晚真係每隔1個鍾1轉,逃過大難:smile_o01:
哦, 都話你偷懶啦, 尋晚預先請AL, 你就安安樂樂去瞓覺, 人地就做餐死 !!  :smile_38: :smile_38:

早晨呀...lemontree

佢答你吾到架啦,佢禽晚巳经比我摧殘咗2個鍾,今日得番半絛人命:smile_03:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-25 10:46 AM 發表 查看引用來源
佢答你吾到架啦,佢禽晚巳经比我摧殘咗2個鍾,今日得番半絛人命:smile_03:
摧殘??:smile_14: :smile_14:
喂...老柴...你對佢做過d 咩黎呀?

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-25 10:46 AM 發表
佢答你吾到架啦,佢禽晚巳?比我摧殘?2個鍾,今日得番半絛人命:smile_03:
摧花乎?!?!?!
怪不得佢要叫唔好啦!啥哈哈……

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-25 10:20 AM 發表 查看引用來源
早晨呀...lemontree
午安呀, QQ靚女 ! 我今早忙於做野, 而家先得閒呀 !! 你好嗎 ?? :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆