上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-16 11:35 PM 發表
可能我太小出聲, 只認得好少 C Hing.  下次勤力D先!:smile_22:
老9,慢慢黎,唔急!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 11:34 PM 發表

下次見面, 我唔用中文名..., 就叫呀dic... 應該會好d:smile_30:
你係第一轉簡囡, 返梨話簡唔到... (其實已經簡左), 是嗎??
你咁清楚....間巨房唔係好多人ja bor
你起雙個個?

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:34 PM 發表

到時再約啦, 我其實以前都好鍾意去cp架, 1個月3,4次, 但係d friend搭哂船之後就少左去, 變左四圍走, 不過cp真係最方便就真既, 支持copy 兄cp團啦, 真係搞得好好 !!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
係呀, 個團好好玩。
真係費盡心思。
我真係覺得自己去左康泰旅行團, 不過有女相陪。

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-16 11:33 PM 發表
Wa . . .  .今晚己飛了十幾版:smile_35:   勁:smile_14:
又多一個c兄歸位啦, mc-dog你好, 下次希望完成4-宏願!!!!!!!!!!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:29 PM 發表

唔知比邊位ching 條女
唔係, ... 其中一個叫"美麗"(幾正ga), 另一個唔識形容

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:34 PM 發表

到時再約啦, 我其實以前都好鍾意去cp架, 1個月3,4次, 但係d friend搭哂船之後就少左去, 變左四圍走, 不過cp真係最方便就真既, 支持copy 兄cp團啦, 真係搞得好好 !!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
多謝讚賞!我都系沉左船5年,錯過好多野,由而家起要勤力d搵女!:smile_30:

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-16 11:35 PM 發表
可能我太小出聲, 只認得好少 C Hing.  下次勤力D先!:smile_22:
我記得呀。
不過真人唔係好記得。:smile_35:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 11:35 PM 發表

我系女都鐘意佢,佢對人對女都好大方!:smile_30:
出來玩.. 可以唔食飯... 可以唔俾trip, 但囡囡錢都係要大方的gei...(放飛機, 黑面除外)

引用:
係咪要3飛啊????

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:33 PM 發表

你講緊BILLCPLAU?, 佢係成熟, 穩重的男人...係女都like 呢種...
me too!!!!!!!!!!!!!!! :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆