上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.6k

lam 兄,好多謝你支持我咁耐,成日我買咩都跟:029:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-9 01:43 AM 發表
雖然我冇跟足yanki兄 ( 你知咩原因 ) , 但一定會支持你 !!! :071: :071:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-9 01:43 AM 發表
0岩心水咪買囉.....
不過最重要既Sat. Sun.我通常都上唔到來吹水....回唔到巴打們既帖.........

睇黎整返個MSN同你地齊齊吹仲好.....

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-5-9 01:47 AM 發表

雖然我冇跟足yanki兄 ( 你知咩原因 ) , 但一定會支持你 !!! :071: :071:
我相信有人支持已經好滿足

無計,您有一個好神聖ge任務要做,就係保護雅典娜同守護聖域:096:
引用:
原帖由 lam218 於 2007-5-9 01:48 AM 發表

不過最重要既Sat. Sun.我通常都上唔到來吹水....回唔到巴打們既帖.........

引用:
原帖由 tch742 於 2007-5-9 01:53 AM 發表
無計,您有一個好神聖ge任務要做,就係保護雅典娜同守護聖域:096:
哈哈.....咁我情願陪大家上戰場殺"莊"......孤獨一人守宮輸多贏少

我返宮(訓)先啦.....出宮(起身)收$

之前地震,我個msn比佢震傷左,一直都開唔到~~
跟住部電腦son jor咁濟,接近用唔到,幾個月都無開msn~~
近排先開過幾次~~
引用:
原帖由 lam218 於 2007-5-9 01:48 AM 發表

睇黎整返個MSN同你地齊齊吹仲好.....

叫悟空教您瞬間轉移咪可以一有時間即係返黎:096:
引用:
原帖由 lam218 於 2007-5-9 01:57 AM 發表

哈哈.....咁我情願陪大家上戰場殺"莊"......孤獨一人守宮輸多贏少

:071: :098: 支持哈馬比(+1)!!

1000 ~留位

留位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆